5 Hari Masih Lagi Boleh Berpuasa [ Alhamdulillah ] ♡♥♡

assalamualaikum kawans semua.kita nak cterr sal puasa sikit nih .kawankawan semua puasa tak hari nih.alolo ? nape tak puasa nye ?kena lha puasa.kita kan umat islam >.< lau yang ABC tuh takpe lha.kita dah puasa 5 hari tau . kita harap sangat tahun nih kita dapat puasa penuh .xmo ganti-ganti xbest lha.orang lain tak puasa kita lak terpaksa puasa.puasa ramairamai camni lagi best.ade korang puasa samasama ngan kita an :/ kita bersyukur sangat kepada ALLAH S.W.T coz beri peluang tuk kita berpuasa tahun nih.dan panjangkan umur kita. terima YA ALLAH.tahun nih kita berpuasa dan berbuka bersama family lagi.coz kita bukan student U kita form 6 jewp.so kita blhl ha luangkan masa lagi bersamasama ngan family kita.
korang 5.11 nih kita dah exam tau. tuk satu sem.takut tol lha.kita tak tahu kita dapat buat atau tidak.korang doakan kita erkk >,< kita pon doakan kat korang jugak [ khas tuh form 3 & form 5 ] tak lupa jugak tuk 6 atas . senior kita. hehe^^
korang tahu,kita ase pelik sangat tahun nih .coz bila jewp puasa hari yang kedua.kita teringat at arwah kawan kita.dia meninggal tahun lepas.time puasa.kita hanya mampu sedekahkan AL-FATIHAH jewp untuk arwah.semoga roh nye di cucuri rahmat ALLAH S.W.T . amin . amin . amin .
korang blerr baca entry kita nih.
boleh tak korang baca al-fatihah tuk arwah kawan kita tuh kita harap sangat . =)
kawans semua,camne ngan juadah berbuka puasa tahun nih.mesti best-best kan ? kita ? jangan tanye lha.ma kita selalu masak best-best at kita, hahaha ^_< kongsi lha menu -menu best ngan kita . boleh ? ~.~ [ muka cute tuh ] <3 ade tak yang tak puasa hari nih ? alolo nape tak puasa sayang ? takkan tahan lapar kejap dah tak boleh . xmo lha gitu.janganlah pentingkan diri.cerr korang tengok orang iraQ .hidup diorang susah.nak makan pon susah.diorang terpaksa berlapar.kita pon kena lha cuba.baru kita tahu ape perasaan mereka. esok puasa erk. jangan malas-malas. hehe . 
nak tengok tak kita pakai tudung stail baru.kita snaps time puasa tau. khas tuk bulan puasa nih . tak tahu lha cantik ke tidak erkk. lau tak cantik . jangan lha marah kita =))

 cantik tak kita pakai tudung camni ? =)
apesal muka ' sedo ' sangat nih ? hahaha >.<
kita pakai tudung stail lain lagi . . 
 nampak sangat edit . muka kita putih ' sepoh '
oppsss ! kita tak cantik pon . janganlha jeles ngan kita erkkk ^_<
k lah kita taknak celoteh panjang -panjang . kot-kot nanti korang boring nak baca entry kita nih . cianlha kat kita nih . okey lha daaa.assalam ^_^

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer