SAYA SAYANG AWAK ! [ genap 1 TAHUN 1 BULAN ] ^.^


assalamualaikum! entry kali nih special tuk someone yang bertahta di hati ika,walaupon dah terlambat satu hari ,ika TETAP NAK GTHU yang ika SAYANG DIA sangat-sangat.banyak mana dia sayang ika,banyak lagi yang ika sayang dia. ILOVEYOU FOREVER <3 ...
16.5.2011 - 16.5.2012 [ 16.6.2012 ] genap 1 TAHUN 1 BULAN
untuk kamu sayang , sayang maaf sangat-sangat selama kita bersama BIE ada sakitkan hati sayang.atau BIE xmampu nak bahagiakan sayang, BIE bukanlah insan yang sempurna dan jugak bukanlah insan yang pandai bermadah [ coz BIE bukan budak sastera ] hehe ! tapi BIE tahu tuk ungkapkan yang setia BIE hanya tuk sayang, kebahagiaan BIE hanya tuk sayang, dan kerinduaan BIE hanya tuk sayang .mungkin selama perkenalan kita sayang pernah ase sedih ,tapi percaya lah sayang.sebanyak mana sayang ase sedih , banyak lagi kegembiraan yang akan mengharungi kita pada masa akan datang ,walaupon kita tak lagi dapat jumpa macam dulu ,but i'm still love u babe . [ omputih lagi tuh , main hentam jewp ] hahaha >.< sayang adakalanya kita menangis bersama . tapi yang BIE ase kita lebih banyak ketawa dari menangis bersama.
selama KITA bersama BIE xpernah ase kurang kasih sayang.kasih yang sayang limpahkan untuk BIE terlalu banyak,sampaikan BIE terpaksa bagikan kasih sayang tuh tuk baby " SYASIXT" sikit. hehehe ! jangan marah plak tau sayang. sayang apa saja yang berlaku BIE harap sayang dan BIE boleh harunginya dengan tenang dan tabah. sayang ingatlah pesan BIE nih " selagi sayang masih mampu bersabar, bersabar lha sayang.BIE sentiasa ada di saat sayang butuhkan BIE "
jika sayang hidup 100 tahun BIE harap sangat yang BIE mampu hidup 101 . coz BIE nak jaga sayang hingga ahir nafas sayang. biarlah kita kekal di dunia . dan di akhirat pon sama. BIE doakan jodoh kita kekal hingga akhir hayat dan kekal di sana juga . amin . amin ..
semoga CINTA kita mendapat keredhaan dari ALLAH dan mendapat restu dari kedua orang tua kita sayang .akhir kata . " sayang BIE hanya tuk sayang , sayang sayang hanya tuk BIE " hehehe! in love forever  <3
love u damn much and i miss u BABE >,< ku titipkan doa buat mu sayang, agar engkau cepat-cepat sembuh dan jalani kehidupan nih dengan gembira "
selagi hayat di kandung badan selagi itu lha cinta ku adamu takkan pernah pudar , datanglah hero ensem seperti korea , tidak akan pernah cinta ku berubah pada mu , hanya engkau yang bertahta di hati ku . hanya engkau yang ensem di mata ku . biarlah orang mengatakan sesungguhnya engkau tidak sempurna. bagi ku engkau adalah laki yang paling sempurna pernah ku kenal SAYANG.
TUHAN JAGAKAN DIA , UNTUK KU . KERANA DIA KEKASIH KU .

- TAMAT -

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

ikaa berkata...

untung laa kan ade owg sayg..:)

AisYa IeyKa berkata...

alolo.. kamu pon ade y sygg jgk yunk . :)

Small Cute Purple Pointer