5 Hari Yang [ MENDEBARKAN OPSS! ]


assalam rakan blogging sekalian.sihat - sihat belaka ? ika ?? alhamdulillah sihat lagi setakat nih .harap -harap Allah sentiasa berikan kesihatan yang lumayan tuk ika nih ! aminn >.< korang rasa berdebar tak ? bila baca tajuk entry ika ada rasa berdebar tak ? hehe .. sebenarnya hal yang ika nak kongsi nih bukannya berdebar sangat tapi ika nak kongsi jugak dengan rakan blogging .ade jugak rakan - rakan facebookers yang baca blog ika kan ? baca lha ika bukan nak serang pon . hehe ! mood sekarang tak ase nak buat lawak .so ika menulis nih dengan serius errkk .. boleh tak ? lama dah tak menulis dengan serius camni selalunya mesti ada part - part yang tak berapa betol an ..
3.6 tarikh yang akan berlangsungnya pernikahan kakaQ ika.. bukan ika erkk .. hehe >,< disebabkan tarikh tuh jugak lha ika pon turut ase berdebarnya .. bak kata orang [ tempias ] hehe! ika ase berdebar menunggu kakaQ ika di ijabkabulkan . dah lama diorang menjalinkan hubungan cinta . lama jugak diorang harungi pahit getir kehidupan . harap -harap bila dah melalui alam rumahtangga korang berdua akan eppy dan bagi anak saudara banyak - bayak at ika nih . hehe <3 dah lama sangat takde budak kecik dalam family nih ..
tak lupa jugak ! bila ada majlis tuh , ika berpeluang date ngan pakwe ika. hehe .. sebenarnya tuh motif utama kenapa tajuk entry tuh [ 5 hari yang mendebarkan ] hehe .. lama sangat dah tak jumpa dia .so sekarang nih ase berdebarlha jugak .. bercerita tentang nih kan .. ika tak tahu nak pakai baju warna ape,baju pon tak siap.si dia pon tak tahu nak pakai baju apa jugak . so sekarang nih terserah pada masa jela.lau ada baju tuh .pakai baju tuh .lau takde pakai jela baju pape pon.
bila di fikirkan balik best jugak lau berdebar camni kan >.< rasa tertunggu - tunggu jugak ..


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

Srikandi Utara berkata...

hai... selamat pengantin baru utk kakak ika dan selamat bertemu belahan hati utk ika=) masa baca tdi mcm berdebar ja... rupa2nya pasai kawin..hehehe

AisYa IeyKa berkata...

hahaha .. sayang .. bukan kakaQ yang kahwin .. tapi kakaQ kepada kakaQ yang kahwin . hehehe

Small Cute Purple Pointer