~~ TUHAN TOLONG JAGAKAN DIA ~~

assalamualaikum semua kawans =)) takk tahu camne ieka nak mula coretan ieka ,, nak cerita sal ape pon ieka xtahu . tapi blerr baca tajuk kat atas tuh korang mesti dapat agak kan ?? mesti kisah buah hati pengarang jantung ieka , hari nih 05.04.2012 dia ade test ,, doakan dia ya , biar dapat jawab ngan baik . ieka kesian sangat kat dia . kawankawans dia selalu pulaukan dia , ape masalahnya pon ieka xtahu .. perangai cam budakbudak .. main xnak kawan lak .. nasib baik lha baby ieka nih jenis yunx tabah .. manusia jenis nih lah yunx orang xboleh buat kawans , blerr jeles terus xnak kawan .. lau dok depan mata ieka , memang makan tapak kaki ieka dah .. berani buli buah hati ieka ..ish geram betoll ngan manusia camni ,, blerr nak pinjam benda mulalah buat baik .. time susah cari abdul basit , time susah buang abdul basit camtu jewp . korang ingat buah hati aqu tuh sampah ke ape ?? jenis yunx xde otak , ape perasaan korang lau orang buat camtu kat adik korang , takk ke korang ase nak marah ,, jenis yunx xberapa betoll camtu lha ...
parok .. parok .. ! to sayang : saya harap sangat hari nih awak dapat buat test tuh dengan baik. awak harapan saya . dan saya semangat awak .. saya yakin awak boleh ,, TUHAN sentiasa tolong orang yunx jujur . awak jangan isau . selagi saya hidup selagi tuh lha saya akan berjuang tuk lindungi awak dari mumia camtu .. mesti korang pelik kan ?? nape lak ieka yunx lindungi bf ieka?/ coz bagi ieka blerr kitee betoll sayangkan seseorang,, lebih baik kitee samasama lindungi antara satu sama lain , saya lindungi dia , dan dia lindungi saya .. kira adil lha tuh kan.
to sayang : b tujukan lagu kat bawah nih khas tuk sayang ,, khas tuk insan yunx insan menyanyangi b selama nih , selama kitee couple b mintak maaf andai pernah melukakan hati sayang , or terkasar bahasa ngan sayanng ,
insan biasa cam b nih xlepas dari membuat kesalahan .. SAYANG samesame kitee doakan hubungan kitee berkekalan oke . hope ape yunx pernah berlaku dalam hubungan kita sebelum nih jangan di kenang lagi oke sayang .. I Love You Damn Much Sayang <3 tanpa abang di sisi b ,, xtahu lha camne b nak teruskan sisa sia hidup nih . SArangaHAe sayang >.<
~~ dengarkan lagu nih k . .. !!!

dengar tau sayang , b suka sangat ngan lagu nih .. khas buat mu baby tersayang , 
jika di beri wang sekali pon tuk menggantikan cinta mu , 
ku akan menolak , kerana cinta mu terlalu berharga , hingga kan ku tidak mampu tuk beli cinta mu dengan 
duit , 
mencintai mu adalah durian runtuh untuk ku ...
hehehhe !! janji ye xkira ape pon yunx terjadi ALLAH sentiasa ade bersama ngan kita , 
dan sentiasa ada tuk menjaga mu sayang , walau kemana pon kamoo berada , kamoo akan tetap ada di hati ku ini SELAMANYA..
sayang kamoo ketatketat >,< ;DD

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer