SEGMEN --> SAPE NAK JADI KAKI FOLLOWER !


hye kawankawans semua ,, jom join segmen yunx ieka buat , buat pertama kalinya ieka adekan segmen camni !
SAPE NAK JADI KAKI FOLLOWER . ?? ieka adekan segmen camni coz ramai kawankawans ieka yunx baik hati sudi follow blog ieka , coz tuh ieka nak tolong adeQ - adeQ ,, kakaQ - kakaQ dan abang - abang yunx memang syokk main blog sekarang nih !! tapi kurang follower >.<
meh sini ieka gthu syarat - syarat tuk sertai SEGMEN nih ,, mudah jewp sayunk - sayunk semua .. korang ikut betoll - betoll tau =)) syaratnya mudah jewp ..

* korang buat entry yunx bertajuk SEGMEN --> SAPE NAK JADI KAKI FOLLOWER .. jangan lupa letak banner yunx kat atas tuh kat entry korang . xcantik xpe . asal ramai yunx terjah blog korang ! hewhewhew ^__^
* lepas tuh korang LINK kan entry korang tuh kat komen dalam blog ieka oke :))

satu lagi ,, ieka xkisah korang nak follow ieka atau tidak . yunx penting kawankawans ieka semua eppy! ieka xpaksa erk . tapi lau nak follow pon ape salahnya . hehehe !! 

TARIKH TUTUP : 20 APRIL TEPAT - TEPAT KUL 12 MALAM TAU !

ALOLO ! XYAH MALU - MALU . JOM KAWANS KAWANS SEMUA KITEE JOIN SEGMEN IEKA NIH :))

ieka dah tukar tarikh nye , coz ieka tahu ramai lagi nak join segmen nih ,, so ieka bagi peluang kat korang . jom ramai - ramai . kita join .. ,, ieka akan tolong kawanskawans ieka sedaya mungkin . FIGTHING ! 
lau dah siap semua !! korang buka LINK kat bawah nih erkk !
maaflha ieka xpndai sangat blog nih ... xcamni jewp yunx ieka pndai . lau ade sapesape xpuas hati .maaf sangat - sangat !!


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

38 ulasan:

Basit Rahman berkata...

JOIN SEGMEN NIH !!!
http://syasix.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Cendawan Merah berkata...

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmensape-nak-jadi-kaki-follower.html

saya join tau!!! ;)

Miss BaNu berkata...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/04/sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Myza Mubean berkata...

join :)

http://diariesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

rAIHan berkata...

joined.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Aqua Girl berkata...

joined :)

http://cappucinoarda.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! berkata...

sy join !!!

http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

daiflora berkata...

http://daiflora.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

I join!I follow! :-)

Yayah Nasake berkata...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

♥Anasyaza♥ berkata...

ana dh join segmen nie....

http://lavenderanasyaza.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

(^^,)

rashidi damanhuri berkata...

nak join juga :)

http://shidie99.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki follower.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Zamani berkata...

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

join dik ;)

NeRBidaYu berkata...

join segmen ni.. :)

http://nerbidayugorgeous.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Emas Putih berkata...

http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/04/egmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Anis Ann berkata...

Join (:
http://anislovesbox.blogspot.com/2012/04/contest-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Cik Mia Sufira berkata...

hai awak...mia join segmen awak ni tau..meh la jenguk blog mia..mia dah follow blog awak sekali
http://cikmiasufira.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ berkata...

http://rahsia-pelangi.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

nawza berkata...

http://nawza89.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Join jugak dik oiiii..hehe

Cik Icha Mnz berkata...

join..!!..

http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

KESAH D!AR!Kツ berkata...

join

http://kesahdiariku.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

ZieRa berkata...

Ziera pon join..
http://zierabunny.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Amirah Kamilah berkata...

saya join :)
http://milamilo93.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Pecinta pink^^ berkata...

saya join di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmensape-nak-jadi-kaki-follower.html

renaPuteh berkata...

http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/04/sape-nak-jadi-kaki-follower.html

nak join :)

Normah Lala berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Michelle Hopell berkata...

aku pun nak join
kurang sangat follower nih
salam kenal

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

waniEyy berkata...

http://wanieniey.blogspot.com/

slmt berfollower .. hehee

ct jue berkata...

kite dah join !
http://ct-jue.blogspot.com/2012/04/sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Leeya Harlina berkata...

join ... !
http://katacintadarihati.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Natascha berkata...

salam kenalan..
saya join segmen awk nie..hpefully dapat 4low saya blik..thanx yaw..

http://cutterhaty.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Zyha Naziha berkata...

http://zieyhanaziha.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

ziha nak join sini

NURUL AMEERA berkata...

awak-2..kite nak join jugak
http://ameera2793.blogspot.com/2012/04/segmen-siapa-nak-adi-aki-follower.html

NURUL AMEERA berkata...

awak-2 kite nak join jugak
http://ameera2793.blogspot.com/2012/04/segmen-siapa-nak-adi-aki-follower.html

Si Kembang Cina berkata...

dah join

http://mynameisnazira.blogspot.com/

AkmaDanira berkata...

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Mrs.Ain CiutiEsz berkata...

nak join jgak ..ahaa =)
http://crunchychiplovely94.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Adi Putra berkata...

Adi joinnn . Terjah-terjahlah blog Adi . :)

http://cookies-boy.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Small Cute Purple Pointer