APE PERLU NYE AYAT JIWANG DALAM HIDUP KITA =)


ehem - ehem . ada SapeSape nak jiwang ngan ieka takk ? hehe ,, bukan ape sekarang nih entry nih berkaitan ngan cinta dan jiwang . ape pentingnya ayat jiwang nih . pentingnya ayat jiwang nih . coz dengan ada nya dia . si gadis yunx tengah melenting tadi pon boleh cair blerr dengan si jejaka menggunakan ayat jiwang . nak contoh - contoh ayat jiwang ke ? boleh . nanti ieka buat dulu tau . susah jugak nak buat ayat jiwang nih . maklum lha ieka nih bukan budak sastera erk . so xde lha pndai sangat cam budak sastera tuh . 

AYAT JIWANG TUK ORANG YUNX KECEWA DALAM PERCINTAAN <3
* ku tidak ingin engkau berduka .
sangat aqu mengecapi bahagia .
ku tidak ingin kau kecewa .
sangat aqu menerima cinta dia . 
kini doakan lha kebahagiaan ku . titipkan lha doa - doa
agar kami bahagia dan kekal tuh selamanya .
kau dan aqu mungkin tidak di jodohkan bersama . 
semua yunx berlaku adalah kehendakNYA .
bukan kitee yunx menentukan warna dalam hidup kitee tapi DIA yunx tentukan . =)

AYAT JIWANG TUK ORANG YUNX MABUK CINTA CINTUN . HEHE !
* kau yunx bernama kekasih ,
ingin ku ucap nama mu setiap minit dan setiap saat ,
terjaga ku dati tidur wajah mu menghiasi ruang mata ku ,
wajah mu yunx asli tidak ada sedikit pon warnawarni ,
membuatkan mu anggun dan jelita ,
sayangku , ingin ku petik mu menjadi insan terindah dalam hidupku ,
ingin ku kongsikan suka duka bersama mu ,
ku harap cinta aqu dan kamoo akan kekal hingga ke jinjang pelamin :))

AYAT JIWANG YUNX MEMANG BRUTAL GLERR ! HOHO >.<
* saya suka blerr awak ketawa ,
senyuman awak manis sama cam candy , 
blerr awak ketawa fulamak ! cair glerr hati saya nih .
xtahu nak kata pe lha . awak laki yunx terbaik pernah saya kenal .
kalau kitee terus couple jewp xboleh ke ??

AYAT JIWANG YUNX ROMANTIK .
* ingin ku gapai si bintang kecil ,
tuk menghiasi lena malam mu ,
ingin ku berikan hati ini ,
tuk mengisi ruang hati mu .
sayang kamoo ketat ketat sayunk . <3

dengan semua ayat jiwang nih ! mesti lentok punya gf / bf . nak cterr nih . ade jugak yunx tanya ieka . ehem ehem  ( awak nih budak sastera erk ?? pndai betoll buat ayat jiwang ) ceh ! ade ke patut tanya camtu . saya bukan budak sastera erk . tapi saya suka bersastera . haha ! sebenarnya blerr jewp kitee banyak laluan liku liku hidup dengan automatiknya kitee akan jadi jiwang . ieka xbohong . memang betoll nih . dulu ieka nih mana suka nak jiwang jiwang .tapi blerr dah biasa dengan cinta , baru ieka tahu nak berjiwang . HAHA !
upenye best jugak jiwang nih . kitee boleh improve kan lagi tentang bahasa melayu . tentang bahasa kuno zaman dulu  dulu . hehe >,< korang xfaham erk ?? biasa lha tuh  .. jangan faham erkk !! hehe
dah baca tuh jangan lupa like tau . sayangs kamoo semua <3 lap u 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

4 ulasan:

Nurrul berkata...

Amboi ! tapi zaman sekarang ayt manis nie jgn percaya sangat..

We mUST BEWARE ANYTIME ! :)

Yumida berkata...

sronok nyer klo ade org yg mengayat jiwang kt sy hari2

FAEZA eighteverlens berkata...

nie mesti hati tgk berbunge2 sekebun bunge nie :)..haii salam kenal yer :)

AisYa IeyKa berkata...

nurrul : huhuhu !! negatifnya ..


yumida : alolo ,, suh pakwe lha bt cmtu yunk .. :)))


faeza : hahaha .. xde maknanya ..

Small Cute Purple Pointer