penang <-- HANYA TINGGAL KENANGAN ! ♥ :)) part 1


assalamualaikum ,, kawan semua buat pe ?? meh baca entry ieka , macam - cam ada . HEHE! jom !! ieka nak cterr sal pengalaman ieka time ieka g penang ,, tahun lepas , habis jewp exam ieka terus g penang . g shopping lerr , hehehe .. yunx atas tuh salah satu pic yunx ieka ambik kat shopping di sana .. muka xmalu boleh lha buat camtu .. HAHA ! >,< siap pegang lagi patung tuh ,, 
korang .. !! korang nampak tak beg plastik warna merah yunx ieka pegang tuh ?? hehe ! ieka beli barang lha . tapi sayang ieka lupalha ieka beli ape . dah lama sangat .. dah 4 bulan sekrang baru nak updates . coz semua pic ade lam lappy akak ,, ieka mana ada lappy .. lappy yunx ieka guna selama nih . yunx orang punya bukan ieka . insyaallah lau ieka dapat masuk U ieka pon dapat lappy jugak . hehe <3
kat penang nih , ieka hanya habiskan masa dengan g jalanjalan dan shopping . xde pape yunx menarik at penang selain shopping mall yunx besar . pastu ieka g tengok wayang.. time tuh ombak rindu baru jewp ade di panggung . kira nye time tuh memang meletopp glerr ar ombak rindu .. blerr masuk jewp lam panggung .. semuanya pompuan . HAHA ! laki memang xminat cterr camtu . lau ade laki pon diorg semua tidur , abang ieka xnak ikut , ieka g ngan kakak ipar ieka .. best jugak blerr tengok di panggung , tapi blerr balik umah dan abang ieka download ase xbest lak . coz kat panggung sound die kuat , ase sakit telinga nih .. tapi kat umah kitee leh ejaz sound nye . hehe tuh jadi xbest sebenarnye ....
banyak sangat kenangan at sama, maklumlah ieka xpernah pergi penang , 2 tahun lepas g pon tuk shopping jewp , tapitahun lepas siap duduk lagi . hehehe . ! nak kata xbest tuh , xde lha camtu best lha jugak .. boleh di katakan oke lha jugak . HEHE ! orang penang jangan marah erk . tapi sape - sape yunx glerr shopping boleh lha pergi penang . memang best shopping , ieka pon g shopping , tapi guna duit abang ieka . hehehe ^_^
oke lha , lau nak cterr semua memang xkan habis .memang syokk glerr . tunggu part 2 lak erk . banyak sangat terpaksa buat part 2 .HEHE ~ daaaaa !!!! >.<


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer