♥ my honey bunny sweet candy ♥ part 2

wahida : first time ieka masuk form 1 , die lha orang pertama yunx ika kawan , kami xkenal pon antara satu sama lain , tapi xtahu lha camne ieka boleh pegang tangan dia dan janji nak kawan . and now , kami jadi kawan baik .
tapi sekarang xserapat dulu , mungkin ieka dah pindah . dah xtinggal kan pasir mas lagi , hubungan kami x sebaik dulu , tambah - tambah form 4 ieka pindah sekolah . hope blerr kenduri akak ieka nanti boleh lha jumpa dia (: . satu lagi tabiat ida nih , dia suka ngat like status mukabuku ieka . eeee ! sweet kan ? ieka xkisah pon ... makin suka adalah . yunk lau baca nih . LIKE banyak - banyak erk . HAHA~
nak tengok pic ida , boleh jewp . ^^



nadiera : tuannye secantik nama tuh , memang cute sangat , kulit yunx putih melepak . tuannye kecik jewp . orang kata cumell lha , blerr korang tengok , korang akan tertarik ngan die .. die kawan baik iqbal . tapi blerr ieka kawan ngan iqbal , die pon dah jadi kawan baik ieka jugak . hehe ! camtu lha kisah nye , nak cterr sal iera nih ieka xtahu sangat , coz kami jumpa pon sekali setahun jewp . tuh pon lau jumpa . die pon pindah sekolah jugak . tapi die lagi jauh dari ieka , die kat selangor . ika tanah merah jewp . HEHE~
nih pic die , ieka xbohong , die memang putih . (:


aisyah : kawan yunx dah lama ieka kenal dah hampir 9 tahun kami kenal . dan selama tuh jugaklha kami kawan . sejak sekolah rendah lagi . kami memang rapat . seorang yunx sangat brutal . memang satu pale ngan ieka yunx jugak glerr - glerr nih . best sangat kawan ngan die . die ganas sikit , tapi baik orang camni . kite boleh tnjuk perangai sebenar kita depan dia. so ieka jadi selesa lha . selalu berhubung ngan die melalui FACEBOOK , PAGE ieka . die sekarang nih dah jadi kaki LIKE kat mukabuku . adehh ! selalu like status ieka . tuh tandanye die banyak sangat masa yunx terluang , hehehe !
nak tengok wajah kawan ieka nih camne ? boleh jewp . 
tengok tuh jangan lupa komen - komen lak erk .. ^_^


JANGAN LUPA KOMEN - KOMEN ERK KAWANS . SUNYI JEWP BLOG IEKA NIH , HUKHUKHUK ! 
LAU KORANG KOMEN , MERIAH KIT . HEHE !

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer