make up blog kawan (: takk salah kongsi ilmu an . ?

assalamualaikum , xjawab dosa tau .. lau xnak tambah dosa baik cepat jawab salam tuh . HEHE ! dengar cterr
result SPM dah nak kuar kan ? alamak berdebarnye . dalam berdebar tuh sempat lagi ieka tolong kawan make up blog dia . biar cantik sikit . ieka make up blog wanie | nama kawan ieka | hampir sama ngan ieka cuma adalah tempat yunx tertentu lain - lain sikit . cam warna . ieka warna pink yunx wanie punya ieka buat warna oren . coz ieka ase warna tuh sesuai ngan perwatakkan wanie . cam blog ieka tuh memang xsesuai langsung ngan ieka . ieka lau boleh nak warna merah . tapi sayang xde backgrounds cantik warna merah . terpaksa lha guna pink . coz pink nih banyak pilihan berbanding merah . kan budak - budak pompuan sekarang nih memang gemar warna pink . lau xcaye g tengok umah mana - mana pon mesti ada warna pink . heran jugak ieka camne lha budak zaman sekarang suka warna pink . ?
oke  lha , ieka dah memalut entah kemana dah tuh . HAHA . nak cterr sal blog kawan ieka nih . berbalik cterr tadi oke , tuk header blog wanie ieka gunakan adobe photoshop campur photo scape. cam biasa . agak susah . tapi lama kelamaan makin mahir lha . tapi xde lha mahir sangat . boleh lha . kata orang muda - muda  " boleh lha beb " HAHA! lawak xlawak kan ? tahu !! saje jewp buat lawak bodoh camtu . lau tidak sunyi jewp.. . korang baca pon xbest . mesti ase ngantok kan ? xpe - xpe ieka boleh jadi balut supaya korang semua xngantok oke  (:
ieka akan tunjuk contoh blog kawan ieka tuh . tapi bukan bawah nih , tapi atas sekali . supaya senang korang nak tengok . xyah turun bawah.
dan ika harap sangat korang jangan lha komplen blog ieka nih pink glerr ! ieka dah xde pilhan . HEHE
selain tuh , hope korang enjoy ngan blog ieka yunx serba kekurangan nih oke ! maaf lau ade yunx terasa or pape blerr terjah blog ieka nih . mungkin ieka nih agak kasar or memang kasar sejak azali lagi. ieka mintak maaf sangat - sangat . korang jangan heran lak . kang korang heran nape ieka mintak maaf . mintak maaf nih xsemstinya raya jewp oke . time camni pon kite boleh mintak maaf . 
malah kata orang kita akan dapat pahala yunx lebih banyak jika kita mengaku salah kita walaupon sebenarnya kita xbuat salah dan xkenal antara satu sama lain . . 
oke lha , ieka xde idea dah nak celoteh panjang - panjang cam mak nenek kat sini . nanti ieka updates lagi oke .. DAAAAA!
iloveyousomuch ! ((:



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer