HERE <---- My Little Sisters And Brothers ♥ =)

tadaaa ,, cuba teka nih sape ?? nih lha kazen ieka ,, tapi ieka anggap cam adik dah .. dia agak pemalu orangnye ..nama nya siti fatimah syafnie binti zahari .. ase nye camtu lha eja nya . hehe !! ieka pon xtahu jugakk .. umr dia baru 16 tahun .. muda 2 tahun dari ieka . dia pandai tau ,, time PMR pon dia dapat 8A ,, mng pandai glerr . hope kazen kak jue yunx nih dapat straight A dalam SPM . figthing !!!

nih baru adekk angkat ieka yunx betoll , nama nya dayang mahani binti che omar . umur dia sama jewp ngan kazen ieka tadi . 16 tahun jugak .. diorang nih kawans baik . ieka kenal mahani nih pon kat sekolah dulu . sekolah chetokk . pastu ieka buat dia jadi adekk ieka . tuh jewp . mahani nih dia xbrpe sihat .. kdang2 tuh ulang alik dari hospital.. tapi time dia sakit ieka xpernah  jenguk dia . ( adekk ,, akak mintak maaf ye >.< akak sayang adekk )

nih adekk angkat saya yunx paling brutall , tapi dalam hati lembut sangat .. cute kan ?? hehe ,, nama dia yunx ieka tahu ayu jewp .. selama nih xpernah tanya nama penuh nye . dia baru form 5 ,, maknanya umur dia 17 tahun . beza setahun ngan ieka . hehe ! kami kenal tahun lepas lagi , kenal pon coz dia rapat ngan ex bf ieka ,. tuh jewp . ieka ase selesa ngan dia . boleh gurau .. so ieka suka lha.. ieka suka semua tentang dia . tapi ade satu yunx ieka xsuka . ieka nak dia belajar bersungguh - sungguh . kejar impian . dan buktikan pada semua orang yunx AYU BOLEH !!!

yunx nih plak ,, nama nya siti nur anis binti sabri . cantik kan ?? sememang nya cantikk.. ieka kenal dia dalam fb jewp . budak nya manja . tuh yunx buat ieka suka . dia simple jewp . umr dia 15 tahun . umur dia sama ngan anak saudara ieka yunx sulung .. so ieka layan dia sama ngan ieka layan anak saudara ieka .. coz umr die terlalu muda dari adekk angkat ieka yunx lain . 


nih lak sape erk ?? hehehe ! nih ieka lah . tengok nampak sangat perbezaan umur , nampak tua . HAHA ! xpe lha . sekurang - kurang nya nampak matang sikit an .. ?? baru boleh jadi kazen dan kakak yunx baik an ??nama penuh ieka siti zulaikhaaishah  binti mohd nawi . umur ieka ?? 18 tahun . ieka berharap sangat - sangat ieka dapat masuk u . blerr dapatmasuk u ieka tekad tok belajar bersungguh - sungguh .. dan dapat bertanding ngn abdul basit . HEHE !! >,< sebenar nya ramai lagi adik angkat ieka , tapi ieka xde pic diorang . nih pon curi - curi jewp . hehehe !! jangan marah akak ye adek - adek sayam semua. hehe <3

tengok -tengok .. cantik tak ? nih adeQ kesayangan ika . rindu kamu lha sayangs , lama xchatt dan komen -komen dalam facebook . dia bz agaknya . coz tahun nih dia pekse besar . SPM ! susah tuh . hehehe .
kteorg kenal melalui facebook jewp . kenal gtu -gtu jewp tapi lama-lama boleh rapat plak . sampai lha boleh jadi adeQ angkat sekarang nih .

jeng .. jeng . nih lha adeQ laki ika tau . bukan adeQ kandung tapi adeQ angkat . hehe <3 ktorg satu sekolah . ika nih selalu jugak tengok dia.. maklum lha adeQ ika yang nih nakal sikit . suka main mototr . dulu time ktorg tak kenal ika selalu membebel . coz bising sangat ngan bunyi motor diorang tuh . tapi sekarang nih bila dah kenal , ase biasa lak . dulu sempt jugak maki hamun nih . hahaha ^^ terkajut lha yunk . bunyi motor tuh kuat .. sampai tersedakk kakaQ minum air . hehe . tapi yang penting kakaQ sayangs kamuu deQ ^__^

hah .. nih satu - satu nya adeQ laki ika yang paling rapat ngan ika , alolo manja nih tau . coz tuh kakaQ nih sayang dia sangat - sangat . dia selalu jugak komen2 ngan ika. tapi adeQ ika yang nih jarang sangat onl .kalau onl pon tak pernah nak sekali . ade 2 3 kali jewp ktorg onl sama-sama. sempat jugak lha borak -borak sikit . kakaQ rindu kamu lha adeQ sygg <3 ade masa onl sama-sama lagi tau .. :D








" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

4 ulasan:

Anis Kieymo berkata...

alolo ! thanks kakaQ (: . btw , knp amik gmbr yg chubby ? maluu lhaa kakaQ =='

AisYa IeyKa berkata...

wlcme sayunk .. akak suke pic tuh . adekk nampak cute sangat .. HEHE ! :DD

Anis Ann berkata...

alolo , kakaQ , lawadd lha pic terr , chubby gile-II pic terr . auwmm , maluu laa kakaQ =='

AisYa IeyKa berkata...

cumell pe . akaksuka lol , sweet =))

Small Cute Purple Pointer