♥ ase terpinggir jewp , nape yep ?? ♥


HERE --->  saya ieka , cehhh cam lha korang xkenal kan ? hehe xpelha . ieka nak kenalkan jugak . tajuk hari nih ialah jeng . jeng . jeng | DI PINGGIRKAN |
nak tahu nape tajuk tuh , coz ieka ase terpinggir sangat . kawan - kawan nak xnak jewp kawan ngan ieka . so ieka nak tahu lha pe masalahnye . nape buat camtu at ieka kan ? ieka ade lukakan hati korang ke pe nih ? brutal - brutal ieka pon emo jugak tau . al maklum lha ieka kan peminat nombor satu drama KOREA  . haha tuh yunx jadi emo xtentu pasal tuh . kakaka ^^
dulu ade sorang kawan nih memang rapat glerr ngan ieka , NOW kami cam orang asing jewp . die buat hal die , ieka lak buat hal ika. nak tegur pon takut jadi benda lain . xpe lha . dia pon dah eppy . .. mungkin dia xperlukan ieka dah . huahuahua! cterr sedih lak . SEDIH ke ? haha . xpon kan ? memandangkan dia pon xambik tahu sal ieka buat pe ieka nak ambik tahu sal die kan ? xgtu kawankawans ?? bukan pe ieka dah cuba tegur dah dia jual mahal gak " tok cekak " nak beli lha ieka pon . akhirnye terpaksa lelong . 
ape lha yunx miss snapss melalut nih kan ? sah - sah korang xfaham . xpe lha , korang buat - buat faham jewp . boleh kan ? ngeeee~ ase cam orang bodoh lak . =.=
mana x nya , dia buat bodoh . ieka lak yunx terhegeh - terhegeh cterr lam nih . cehh . ceh.. geram nih . ase cam nak sepak - sepak jewp muka budak tuh . | tengok dah emo | bahaya tol blerr budak minat KOREA nih . HAHA!
xnak kawan sudah , xmo ambik tahu sal awak lagi . sombong ngat ngan saya kan ? mentang - mentang lerr dah ade kawan yunx lebih hebat . xpe - xpe . hari nih hari isnin . esok hari selasa . KAKAKA! mesti korang ase saspen kan ? ala ieka main - main jela . xde nye nak maki - maki orang lau orang xcakap blue ngan ieka . xnak kawan xpe . ramai lagi kawan yunx ieka ade . nanti blerr dia dah xde kawan datang ar kat ieka balik. ieka xkisah . ieka on jewp . (:
tapi on - on pon ieka bagi lempang ar dulu . baru kita kawan balik . HAHAHAHA . perangai jahat dah muncul dah . 
tapi memang betol nih , ieka ase terpinggir . blerr buka mukabuku pon ase cam xwujud lak. yela selalu nye ramai like status ieka sekarang nih dah xde . ase ar sedih jugak . nape jadi camni an ? tapi xpelha . ieka COOL jewp . :DD ♥


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer