oppsss!!!! =)) isu sekarang !


hahaha . tuh pic kartun jewp .. bukan pape erk .. sekarang nih macam -2 adegan camni berlaku lam negara kita. ieka nak cterr sikit sal pic camni , supaya budak -2 zaman sekarang boleh ambik ikhtibar . tuh jewp budak -2 sekarang nih tahu buat, xpatut buat benda camtu , nak buat pon agak -2 lha . 
lau kadok sangat nak buat baik kahwin jewp . xde lha orang nak pandang serong an .
ade yunx lebih teruk lagi , pakai tudung pastu bercumbu -cumbu . korang ingat islam tuh pe ? mentang - mentang lha xde orang  ambik tindakan sesedap hati korang jewp buat camtu depan khalayak ramai  . kan budak -2 tengok xelok tuh . sepatutnya kita sebagai orang islam harus mendidik bangsa -2 kita supaya membangunkan lagi islam nih . 
ish -2 macam -macam lerr budak -2 sekarang nih .. kadang -2 ieka xterfikir jugak , diorang xase malu ke ? xase ke yunx diorang tuh cam pelacur .  cian kat mak ayah diorang , mintak -2 dijauhkan hal tuh kat ieka dan kawankawans ieka oke . 
ieka sentiasa doakan . amin!
hope lau ade benda camni jadi depan mata kita cepat -2 lapor kepada pihak yunx berkenaan . lau xjadi jugak ,ieka pon xtahu nak buat pe . berdoa jela supaya diorang di berikan hidayah oleh ALLAH S.W.T. yup =))
oke lha tuh jewp ieka nak gthu . hope korang semua hati -2 ngan plyboy k . :)~

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

syerah munchy's berkata...

btol2 , entri kamu ada mkna kali nii :) thank you :)

AisYa IeyKa berkata...

huhuhuhu!!! thanks.. n wlcme awak..

Small Cute Purple Pointer