'OMG' daTe ..? =)) ^^ part 1


assalamualaikum , xjawab dosa . hehehe!!!! ieka nak cterr sikit sal ieka.. haha .sal first time ieka date .
nak kongsi ngan korang .boleh tak .? hehehe!!~ ^^ korang pernah date tak ? pernah couple . ?
kakakaka . korang mesti date kat kedai makan , shopping . dan macam -2 lagi . ieka tak camtu .ieka date kat depan umah .. hebat dop ? hebat an .. ? korang xcakap pon ieka dah tahu . .huahuahua! :) 
mula -2 tengok muka basit rahman memang terkejut lerr , coz die kecik jewp . kurus kering . tapi die putih dan paling ieka suka hidung dia mancung .. cemburu lOl . ieka pon nak hidung mancung jugak . hidung ieka    " kepik" huahuahuahuaaa! T_T .. sedih glerr .! tapi xpe lha . eppy jugak camni pon . ieka tetap cute an ?
hahahaha ... ! 
oke lha ieka cterr sal date ieka k . mula -2 tuh ade lerr malu jugak .. orang tua -2 kata malu -2 kambing gtu ,. hahahaha! yeke camtu ? hentam jela . ahakkkss! ^^ oitt.. ! korang , die sarung cincin at tangan ieka. OMG !
terkejut glerr an . me too . hahaha! xleh nak bayangkan time tuh . memang indah gler . nak jiwang pon takut korang xske , jiwang skit -2 xpe an . haha 
ktorng borak -2 dan dia jumpa FAMILY  ieka . lagi lha terkejut , xsangka cepat camtu sekali .ktorg baru jewp couple 8 bulan .xpernah couple lama camtu selama nih . selama nih hubungan ieka ngan bf -2 ieka yunx mana -2 pon xpernah lama , selalu nye sebulan or 2 minggu jewp . tapi yunx nih dah nak dekat setahun . yahuuuuuuu!! eppy tau .
korang nak tahu lagi ke tentang ieka dan bf ieka ? kena lha tnggu lagi . ieka xleh cterr sekarang nanti korang boring lak. ahakkss! =)) 
k lha erk korang daaaaa ! nanti sambung lagi . :)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer