♥ my honey bunny cweet candy ♥ part 1

iqbal : nama empunya diri . . awak lau awak baca nih . mintak halal kan semuanye oke . dah xmau gaduh - gaduh lagi lha . satu lagi dah - dah lha block saya . hope kita boleh jadi kawan cam dulu . oke ?? (:
orangnya sederhana , agak tinggi . tapi sekarang nih xtahu lha camne erk . coz dah lama xtengok yunk oi . kena tunggu jumpa dia baru tahu . tuh pon lau die mai kenduri umah ika lerr .  hehehe ~
dengar cterr dia dah kje , kje dekat tmpat ayah dia . tuh pon adik die yunx gthu . . bagus lha tuh . kje , cari duit .hope awak sukses selalu oke . (: tuh jewp pasal iqbal , so sekarang nih nak cterr sal orang lain lak .. nih semua sweet - sweet tau . kihkih ~ sape yunx baca pon die sweet jugak .. cam candy . haha! nih pic nye . opss! sori awak , ambik pic senyap - senyap .. jangan marah eh . smile ^_^


zulfikar : kawan terbaik saya , xde sape boleh ganti tempat die . special punya . hehe ! dengar cterr dia ada kat kampung . nak tahu kampung pe . ? jintan kot . sebenarnya ika pon xtahu . hehe .. sori tiba - tiba sengal lak . ase nye bechah kelubi . tapi entah lha . xyah ambik tahu sal tuh . yunx penting sekarang nih . ika xtahu sama ada dia ada lagi kat kampung atau tidak . dia kje lagi or dah berhenti . lama xjmpa lol . windu nih . :'(
~ gedik ~ haha . . .  harap - harap nanti mai kenduri dia mai . xsabar nak jumpa kamoo kawan . hope hubungan kita kan kekal hingga akhir hayat . sebagai kawan yunx paling hebat . love papa singa . nak tengok pic zul . boleh - boleh . jap nak snapss dulu .. ceh ! poyo an ? xde lha ika ambik lam fb jewp . alamak
 ambik senyap -senyap lagi . sori lha kawan kamoo x online saya xleh nak mintak . hehe !


amiera : tuannya secantik nama . hehe ! dah lama xdengar cterr sal miera nih , xtahu camne keadaan dia , harap - harap sihat walafiat yep kawan . sejak ieka nih pindah sekolah , ieka langsung xtahu sal miera nih . tapi nampak lam mukabuku makin cantik .hehe ! cehhh !! puji ade makna ke nih erk ? xde lha . saya ikhlas awak . xde cterr sal dia lagi . coz terlalu lama xjumpa dia . hehe . sori yunk . nanti ade cterr sal awak . saya gthu lagi oke .  peace >,< 
nak tengok pic die ? boleh jewp sayam - sayam sekalian . hehe ! 


♥ !!! sayam korang semua . . IQBAL , ZULFIKAR DAN MIERA . muaaacchh !!! ♥  

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer