masyaallah! | besorr bebenor nih |


chakkk!! tertanya -tanya erk ape yunx besar tuh . ? kakakaka . 
sebenarnye yunx besar tuh .. benda kat atas nih ..nampak tak ?
comel ? nak peluk ? xboleh -2 .. mahal auww . lau nak beli sendiri  . hahaha 
| kejam nih ~ mood : eppy :) |
bear nih hadiah hari jadi ieka yunx ke 18 tahun . tua dah upenye cik ieka kita nih . 
ahakkkss!!tua  , tua pon cantik jugak an . ~ tiba -2 perasan .~ lumrah manusia an . :P
first time dapat hadiah besar camni . berdebar -2 nak dapat . tup -2 .. . 3 minggu baru sampai .
terkejut lah deng . dapat benda yunx kita impi kan selama nih . comel plak tuh . 
korang nak tahu berapa harganya ?
rm200 .. mahal siot.. !!
~ first time dengar harga tuh ase nak marah dah . betol xbohong . 
memang geram coz bby ieka tuh die gne duit belajar die .. 
tapi ieka faham dia nak eppy kan ieka . die nak ieka dapat ape yunx ieka impikan selama nih . 
thanks dear , 
tanpa hadiah nih pon i always love u forever . !!!  <3
SARANGHAE !!!! =)) ^^
hye korang , korang nak tahu tak , bear kat atas nih ade nama auww. namanya baby syasixt . 
gabungan nama kami , romantik tak ? ahakkss!! 
jangan jeles -2 oke . lau nak suh bf korang beli jugak .. nih tuk girls jela..
ke boys pon nak jugak.. ? huhu 
| smile always :) |



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer