|16~02~2012|

assalamualaikum , xjawab dosa auww,, hehe! sebenar nye ika xtahu nak updates pe kat blog nih , xde cterr -2 yunx best pon . tapi nih ika nak gthu lha cikit , lau korang xske korang jangan baca tau , 
marin sebenarnya genap 9 bulan ika couple ngan abdul basit . tapi entah camne lha ika boleh lupa nak wish, tadi blerr die wish baru ika ingat . adoii~

nak di jadikan cterr ika xtahu nak buat pe , ika mampu mintak maaf jewp . ~ HEHE~ baby sori oke , b lupa tarikh penting camtu , bby pon tahu b nih jenis pelupa cikit . 
xsangka dah 9 bulan . dah boleh kahwin dah tuh an ?? ~AHAKKSS! ~ gurau jela . ika xde lha miang camtu sekali , tapi miang cikit -2 tuh ade lha , 
first sekali , ika nak gthu thanks sangat kat kawankawans yunx sudi doakan hubungan ika ngan abdul basit hingga genap 9 bulan camni , thanks sangat kawans , hope korang semua akan di limpahi dengan rezeki yunx melimpah -2 oke , AMINN! . 
pada yunx xdoa pon xpe , ika harap korang eppy dan ika pon eppy jugak . ika xnak cari musuh or pape lha , lau korang ase benci ika , xmo tengok muka ika , baik korang jangan tengok oke . nanti xpasai -pasai sakit jantung , susah ika  .. . . huhuhu .
HOPE KORANG SENTIASA SOKONG IKA , DAN DOAKAN KEJAYAAN IKA OKE !!!!
baby yunx di sayangi , i love u , love u so much . hope our love never die , ~ BRTOL KE KECEK OMPUTIH TUH ~ hahaha :))

oke lha , as salam ~ sayang ieka <3

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

4 ulasan:

Anis Kieymo berkata...

sweet ! <3

AisYa IeyKa berkata...

lol!!!! adik nih , xde lha yunk :)

Anis Kieymo berkata...

betol lha ! sweet !~ cm gmbr into tuu ! hehe

AisYa IeyKa berkata...

erk . hahaha .adik nih ... macam - macam lha .

Small Cute Purple Pointer