sakitnya aty bila terlalu mencintai dan di cintai seseorang itu .,, ~!!// :(((


sukarnye apabila terlalu menyayangi 
dan mencintai seseorang,, !
setiap detik dan setiap saat..
kita pasti akan meragui kejujuran nya... !
sukarnya tuk mengembirakan hati orang yang kita sayang ,, !
tapi mudah tuk kita lukakan hati nya.,, ~//
sakitnya hati apabila mencintainya.. !
terluka dek kerana terlebih menyayanginya,, 
kegembiraan di akhiri dengan kedukaan,, !
pertemuan di akhiri dengan perpisahan.. !
cinta yang hadir tidak semestinya akan kekal dalam hati,,
tidak semua akan menjamin kebahagiaan tuk kita.. !
cinta yang pergi mungkin akan datang balik tuk kita.. !
tapi jangan terlalu yakin..
kerna cinta itu di tentukan oleh YANG MAHA ESA,, !~~///
kadang kala terasa sunyi..
di temani dengan airmata..
kedukaan dan kesedihan datang menyapa.. ~,,,
tuk mengisi ruang hati kita..
kita halang agar .. 
 kegembiraan dan ketenangan yang dapat masuk lam hati kita.. 
tapi apakan daya.,, tuh semua bukan kuasa kita..
mencintai dan di cintai adalah perkara yang sama,.
sama2 menyakiti hati kita.. :(
jangan terlalu berharap dapat cinta yang sempurna..
kerna tiada cinta yang sempurna..
melainkan cinta kita pada ALLAH,, 
~ smile,, tuh pun lau boleh ar,, ~






" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

~tak ada sape yang tahu ape yang ada dalam hati saya .. !♥ :(((

tak sapa tahu ape yang ada lam hati saya,, !
xde sape tahu saya gembira or saya ngah sedih.. !
hanya saya saja yang tahu ape yang ada dalam hati saya,, !
kenapa ? ?
kerna hanya saya mampu membaca hati saya..
orang lain hanya mampu lihat luaran saja...
saya xkan pernah tunjuk saya sedih..
saya tetap akan tersenyum walaupun hati saya sakit...
saya xkan pernah mengeluh walaupun penat menunggu..
kerna saya tahu..
saya mampu harungi pahit getir kehidupan ,, ! :))
walaupun airmata saya gugur..
saya akan cuba tenangkan diri.. !
xde sapa tahu apa yang ada lam hati saya.. !♥
| orang fikir saya wanita yang kuat |
padahal tidak...!
saya wanita yang lemah.. !
kadang2 menangis,, kadang2 ketawa... 
bila hati saya terluka.. ~
tuk menyembuhkan nye kembali adalah sukar..
mungkin mengambil masa yang lama...
saya berharap saya dapat menjadi wanita pertama dalam hati 
suami saya.. suatu hari nanti..
saya tak tahu sape jodoh saya..
yang tahu hanya lah ALLAH S.W.T 
kerna DIA yang tentu kan segalanya..
saya hanya mampu ikut putaran masa saja.. :)
hati merintih sepi..!//
saya ase keseorangan..
mungkin keseorangan lebih baik tuk saya kan.. :)
tanpa gangguan.. !
bersama yang tercinta adalah impian saya.. 
tapi adakah semua tuh tuk saya.. ! ?
~ XDE SAPE YANG TAHU APA YANG ADA DALAM HATI SAYA~

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

| lawak tuk budax sekolah | huhu !! :DD ♥

meh kte sama2 bce,, !
ape benda lah nih.. 
huhuhu.. !


ish2.. budak2 nih.. macam2 larh ,, !

nih nape cikgu cmni ,, ?

teknologi terlalu canggih camtu larh.. !~ :)

oitt.. garangnya.. >,<

ish,, kecian,, lainkli jgn hafal lagu ,, /// ^_^


macam2 kerenah ar.. !
tuh lah pelajar sekolah..
guru ajar lain ,, !
pelajar buat lain.. :)
lau suka.. like oke ,,, ... !~ ♥


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

kenangan: | first time jejak kaki sekolah baru | :D

hye kawan2... 
tak lama lagi ika dah nak habis sekolah..
sekarang tinggal 1 paper jewp lagi..
lepas tuh dok umah tunggu result jewp...
sekarang nih ika nak kongsi cte ngan korang...
tentang sekolah baru ika... !
first time ika pindah sekolah baru ika...
ika ase asing sangat...
nak tengok pic sekolah ika tak.. ?
jap nak cari kat google..
tuh pun lau ade lah..
tunggu tau.. hehehe ! ! :)




nama sekolah ni ialah..
SEKOLAH MENENGAH DATO MAHMUD PADUKA
RAJA (1)
hye..
nie sebahagian bangunan sekolah tempat saya belajar sekarang.. !
susah lol.. coz xde pic sekolah nie KAT GOOGLE
nie pun ika ambik kat fb..
tuh pun ade pic nih jewp..
korang tgk lah k. :)
maaf lau xpuas hati...
oke ,, !
ika nak cte tadi kan..
camni.. mula2 ika jejak kaki kat sekolah nih..
ika ase asing sangat..
ase cam semua orang akan pulaukan ika...!
ika xde kawan.. xde teman bicara...
xlama lepas tuh..
hampir semua pelajar sekolah tuh rapat ngan ika..
ika nih jenis yang suka tegur orang..
tapi sesetengah orang jela..
sekarang nih ika ase eppy sekolah kat situ..
cikgu pun sporting glerr.. !
best sangat.. !
cme lau korang g sekolah tuh..
korang jangan terkejut coz disiplin xketat pun..
pelajar2 semua bawa fon..
tapi walaupun bawa fon..
time belajar kitorng blajar tau..
mna blh main2.. { bela diri nih,, }
huhuhu.. !
oleh tuh.. 
sekarang aq punya rmai kawan tuk kongsi suka dan duka..
aq ase bertuah sangat.. !
nanti blerr tak sekolah..
tentu kita akan rindu..
guru2,, kelas, kawasan yang kita suka lepak,, 
dan PENGETUA..
hihihi !.. 
betul tak ika cakap nih.. lau betul LIKE oke ,, // :)))


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

tangisan bersama titisan hujan ,,, ! :(


tak sangka... !
airmata ku menitis serentak dengan titisan hujan.. !
kebetulan kan kawan2.. ?
umm.. !
aq xnak sape2 ase bersalah... !
coz xde sape yang salah... mungkin nie salah aq..
bukan korang,, !
so tolong jangan mintak maaf ngan ika.. :)
ika xpernah salahkan bcukk ika..
coz ika tahu dia xboleh on9.. !
selama nih pun dia guna laptop abg dia...
so ika xnak bebankan dia...
xpe.. !
dengan ade nye tangisan kurang sikit sakit di hati ika...
lepas nih ika akan tersenyum kembali..
so korang jangan bimbang...!
sayang korang semua,, ~

to:♥ syunk uckk
b xnak susahkan abg,,,
b xnak abg salahkan dri abg,, 
b nak abg tahu yang b sayang sgt kat abg,, 
abg sgalanya tuk b.. !
abg tau tak semalam b bukan xnak balas...
b tunggu lama...
tbe2 akk tutup internet...
b mintak maaf buat abg isau ,, 
b nak gthu abg..
semalam b tak tidur...
b xboleh nak tidur...
b ase penat tapi b tahan jewp.. coz mata nih xnk pejam... 
k lah.. muahhh !! ♥ ,,, ~  :))


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

ika sayang ma sangat2 .. ! korang lak ,, ? (=

salam semua.. !
ehemm,, ! nak tanya nih ?
tentu korang semua ade family kan ?
dan 
yang paling utama tentulah mak.. !
kepada yang tak ada tuh.. !
sabar oke.. !
xmo sedih2 tau... :)
ika akan kongsi sal ni bersama korang,, :)
mak nie terlalu banyak pengorbanannye kan ?
xterkira..
die sanggup bertarung nyawa demi kita..
menjaga  kita siang dan malam.. 
tapi pernah tak kita kata " ma, saya sayang ma sangat2,, "
ade tak korang buat camtu ?
lau ada alhamdulillah.. :D
korang tau tak .. ?
ma xpernah merungut menjaga kita..
ketika kita masih kecil.. or ketika kita sakit..
tapi kita..'
selalu sangat merungut..tambah pula mak 
sakit or pape..
dan terpaksa basuh berak ma... !
sebab nak mengelak hal itu.. !
mereka lebih sanggup letak ma mereka di umah orang tua..
tegar nye mereka buat demikian. .. !
betul2 anak derhaka .. !
sanggup mereka lihat airmata ma dan ayah mereka gugur.. !
sanggup ke ?
lau ika, ika xsanggup.. 
tapi korang jangan pandang serong pada 
semua anak2 muda zaman sekarang nih..
korang nampak cam mereka nie ganas.. or muka cam penyangak.. !
tapi xsemua camtu..
ade yang berhati lembut.. !
ika cakap sesetengah orang jewp oke .! ..
harap2 kawan2 ika ni xde yang camtu..wokey ,, ! :)
ika pun xnak bt camtu kat ma ika..
| ase cruel sangat | :(
sebelum kita nak buat camtu .. !
try kita fikir.. ade tak mak kita campak kita semasa kita nangis nak susu.. ?
xde kan ?
ma layan kita dengan sabar..
sikit pn xpernah nak jentik..
sayangnye kAT anak nih.. ! :)
kita pun kena lah sayang camtu jugak kat ma kita...
korang,, !
korang tahu tak bersalin tuh mati syahid ??
syahid kecik lah.. !
sakit kedua selepas mati ,, ?
korang tahu tak ?
so hargai lah ibu kita ketika dia masih bernyawa.. !
xlupa jugak ayah kita..
sayangi mereka berdua sperti mana mereka menyayangi kita.. 
| peace,, ! sambil buat mka hodoh. | >,< hehe ,, ~!!






" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

pentingnya dia tuk ku,, !~/// :))


di saat aq kehilangan punca.. !
dia ade tuk ku...
di saat aq rebah.. !
dia ade tuk bantu aq berdiri .. ~
di saat aq butuh teman.. !
dia sentiasa ade tuk temani ku berbicara. // :)
walaupun di mana aq berada.. !
akan dia gagahi tuk mengejar ku..
tidak pernah mengenal erti penat lelah.. !
tidak pernah kisah dengan perangai ku yang agak kekanak-kanakkan..,, !
| tapi xselalu erk .. hehehe ,, !## |
bila saja dia muncul..
terasa hidup ku amat berlainan dari dulu.. !
aq kini lebih mampu mengawal sikap amarah ku..
aq mampu membuat dia tersenyum,, !
tapi aq tidak bangga ,,
kerna aq tahu.. !
semua itu datangnya dari ALLAH S.W.T
tanpa DIA,, siapa lah aq ini...
aq ini hanya lah manusia yang sangat kerdil..
kurang ilmu agama..
tapi tidak lah jahil sampai xtahu pape tentang islam.. !
dengan ada nye basit rahman,,,
dia selalu mendidik ku agar tidak tinggal solat 5 waktu,,
dengan adenya bimbingan dia.
aq merasa tidak bimbang tuk 
terus berpijak di bumi CIPTAAN ALLAH ini,,
~ smile ,, ~  (=

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

kaget dan terkedu .. ! ,, (=



fuhhh ,, !
tadi memang terkejutt glerr lol ... !
tbe2 jewp blog my boprendz xleh nak buka., 
pucat muka.. padan muka.. huhuhu ! !
tuh lah gatai tangan sangat..
nasib baik my bcukk baik..
lau tidak dah lama makan bola..
hahaha ! !
[sekarang kan musim bola.. walaupun MALAYSIA kalah ]
uish... jangan kata cmtu..nti peminat bola marah.. huhuhu. !
xde lah..xde niat nak kutuk bola.. walaupun ika nih xminat bola..
tapi an KELATE tetap no satu di hati ku..
hahaha { minah nih ketawa xsopan tol lah }
eh.. lupa lak. tadi nak cte sal lain an .. ? 
adoi... ape lah ika nih.. hahaha.. 
oke.. pastu ar.. my bcukk bt emel baru.. nasib baik...
pastu an dia kata blog dia dah dapat buka..
ika xtahu coz ika xcuba buka lagi..
! sekarang nak buka lah nih..
papai semua ;) muah !! <3
~ hahaha. miang kan ? ~
wah.. ika dah buka.. cute btl blog bcukk ika.. heheh !!
korang pun buat lah tuh..
 nanti ika follow..
ikarajin bab2 follow nih..
asalkan korang pun follow ika.. hehehe .. !!

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

hye,,, hari nih dah eppy lol... hihihi~~ :)


semalam kan aq nangis2..
jadi cengeng semacam kan.. !
so sekarang nih aq dah eppy balik... 
nak tahu nape.. ?
semalam aq boleh cakap ngan bf aq..
terkejutt glerr .. !
best sangat semalam...
ase cam xnak berhenti.. !
tapi nak buat camne keadaan mendesak...!
kredit bukannya banyak pun....
ase tenang sikit jiwa aq..
mungkin atas berkat nasihat dan dorongan korang jugak..
!
thanks kawan2.. :))
hye korang,, ade cte best nih...
 hihihihi... 
{ makcik peah dah muncul.. jeng.. jeng.. }
huhuhu .. !
tadi ade sorang kakak nih panggil aq budaxx cute..
aq perasaan lah jap..
huhuhu.. !
| bukan bangga dri erk.. xleh riak.. nanti dosa .. |
aq ucap jewp thanks kat kakak tuh... !
kakak tuh pun cute jugak tau..
umur dia 18 thun...
caring betul kakak tuh..
i like.. ! :)
boleh buat jadi kakak angkat nih.. hehehe. !
sape setuju angkat tangan.. hehe.. ,, !
ala tak angkat pun.. 
semua xsetuju erkk ?
xaci lah camni.. 
[ dah start dah koya budakk ni.. ]
poyo tol kan ?
hehehe .. !
tapi my bcukk tetap sayang... 
sebab koya a.k.a poyo lah dia saya ika..
huhuhu.. !
peace sambil buat muka cute.. hihihi < ,,, >.<
| my bcukk muuahh .. | ! ! !
smile  :)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

kenangan yang paling pahit dalam hidup aq membuatkan ku menitiskan airmata ,, ! /// :( ♥


dalam hidup setiap manusia tentu akan lakukan 
kesalahan yang boleh memudaratkan dirinya....
sama jugak cam aq.... !
aq lakukan kesalahan yang amat besar.... !~
blerr aq bace blik chatting antara aq ngan dia..
tbe2 aq ase sebak.. 
xtahu lah nape.. !
mungkin aq ase amat bersalah... 
ase cam aq akan kehilangan dia suatu hari nanti... !
aq tak nak semua tuh terjadi..
coz aq terlalu cintakan dia..
kebetulan lak aq gthu dia yang aq mengumpat sal die ngan kawan aq..
aq just nak mengusik dia.. tapi dia salah faham..
dia ingat aq buat btl2...
~ aq xtahu nak buat camne lagi.. ~
hati memang terluka jugak..
bila dia xpeduli kat aq..
aq komen kat wall kawan dia..
tapi dia buat xendah.. !
di sebabkan tuh gugur airmata ku..
aq xdapat nak tahan .. !
hilang semua ase lapar yang bertandang sebentar tadi..\
aq ase sedih yang amat sangat..
yang xpernah aq alami sebelum nih..
die xpernah buat xtahu blerr aq komen kat fb...
walaupun kat wall kawan2 dia..
dia tentu akan layan aq..
tapi tadi.. !  aq ase kaget yang amat sangat... :(
dengan sendiri nye airmata aq kuar..
xleh nak tahan.. !
bodohnya aq..
nape lemah sangat.. ?
tapi di sebalik semua nih...
aq yang lakukan kesilapan..!
aq bertindak terburu2.. menangis dan meraung xtentu pasal..
si dia antar msg kat aq...
kata nye .. !

| maaf kredit tak cukup nak col.. tinggal berape sen je lagi..
maaf sayang,, jangan isau kan abg ok sayang,, 
xpe jap2 lagi ok lah ni sayang,, ! abg xnak cari gaduh.. abang paham.. !
b pun rindukan abang,, ! abang sayang b.. 
sayang sangat,, .! jangan nagis ok sayang,, ! maenlah fb tuh sayang.. 
abang nak buat sayang eppy2 pun xboleh,,,
kredit xde ni sayang,, !~ xpe2 jangan isau kan abang k.. sayang b .. muahh .!
d :) |

bohong lah lau aq kata aq xnangis..
aq tahu dia sakit aty ngan perangai aq,,
aq memang xpndai bergurau,, !
dari msg dia aq tahu... !
dia cukup trse ngan perangai aq.. ~
aq xtahu nak bt ape...
ni semua takdir Allah..
andainya PERPISAHAN berlaku..
itu jugak takdir dan ujian Allah tuk ku..
insan yang lemah serba kekurangan....

to:♥ sayang bcukk ..!
b mintak maaf andainya b terkasar bahasa or pape lah..
b tahu nak kata pe lagi..
abang jangan isau..
airmata nih bukan di sebabkan abang..
tapi kerana sikap b sendiri yang lalai...
dan xsempurna..
maaf andainya telah melukakan hati abang.. 
salam sayang  .. !♥
harap abang dapat tersenyum seperti selalu.. :)
[ muuahh ! ! saranghae, , oppa ]



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

kenanGan duLu .. Dulu ,,, ! ! ~ :)


aq masih ingat lagi.. !
dulu family aq sangat2 lah miskin...
nak makan pun susah..
sekarang nih ALHAMDULLILAH kami dapat hidup camni... ! 
aq amat bersyukur.. !
korang nak dengar cte time aq kecik2 tak ?
cte dia macam nih..
time aq kecik2 dulu aq nih paling suka ambik gambar.. !
ade lah satu petang tuh.. 
sepupu aq pun turut ambik gambar jgak..
dan aq berkenan kat baju dia..
coz cute sangat.. !
parents aq xde duit nak beli baju tuh kat aq...
aq ase hampa sangat...
tapi xlama lepas tuh kakak aq bawa balik baju tuh kat aq...
aq ingat baju tuh kakak aq yang beli
tanpa kata pape pun dia suh aq pakai.. ///
 terkejut glerr aq time tuh.. xjangka langsung..
masa tuh aq kecik lagi.. baru umr 7 thun..
sebabkan tuh lah aq perangai cam budak2 lagi..
kata kak aq dia pinjam bju tuh dari sepupu aq...
ase jugak terkilan di hati aq nih..
tapi xpelah asal aq boleh ase pakai baju nih dah cukup baik dah..
katanya sekarang dia xcukup duit lagi...
nanti dia akan beli jugak...
thanks kakak.. love u //// :)
banyak sangat kenangan manis bersama
family aq..sampai tak terkira...
tapi lau korang nak tahu..
aq oke jewp nak cte.. hehehe ! !
~ aku terharu sangat2.. family aq sanggup buat ape saja asal aq gembira.. :)
tak lupa jgak.. !
lau time xde elektrik ma mesti bercerita..
tak lain x bukan mesti cerita seram..
pelik tol..
aq pun takut ar..
sampai aq tidur ngan ma...
tapi tuh masa aq kecik lah..
sekarang dah dewasa..
dah 17 tahun pun... lagi 2 bulan dah nak msuk 18 thun dah... ///
huhuhu.. ! !
wokey ,, !
nanti aq cerita lagi oke.. 
tentang hidup aq time aq kecik..
~/// muaahh ... ,, ! ! **### ///~ :)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

saya sayang bucux saya.. ! korang camne .. ?

mesti korang semua boring ngan tajukk nih kan ?
yela asyik2 ngan bucukk ieka jewp..
sebenarnye... !
xde lah.....
ika saje jewp buat tajuk camtu..
coz nak buat korang semua suspens.. hehehe ! !
hye korang,, holiday nie xkuar mana2 ke ?
ieka xboleh lagi.... !
x MERDEKA  lagi..
7.12.2011 baru MERDEKA horaayyyyy..... !
coz time tuh ika bru abis pekse tau..
xsabar sangat.. !
time nih ase xsabar nak cuti.. 
tapi blerr time cuti ase nak g sekolah lak..
mengade2 tol minah nih.. hehehe ,, ! !
aik.. pesal cte nih xsama ngan tajuk erkk.. ? ?
kakakakakka.. :)
 kan dah kata tadi tajuk lain cte lain... !
baru unik gtu.. hihihihi .. !
k lah kawan2.. jom.. jom..jom... jom heboh2... hahaha .. ~
| kawan2 sayang bf or gf kawan2 kan |
so like tau.. ! ! ! !.. :)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

♥funny ,, crazy ,, and stupid .. :) ! !♥



so funny kan bler ade sorang 
minah ngopp ngekk ni 
berlakon konon2 nye dia lemah lembut... !
so2 funny... !
cam aq,, aq tunjuk perangai aq.. !
mane boleh main cover2 lembut.. ~
lau kasar kne tnjuk yang kte mng kasar..
 baru betul lol.. ! 
tapi xde lh kasar mane..
just biarlah berpada2..xyah over berlakon lembut..
paboo..! betul kan,, :)
|ni tidak koya lembut lol.. |
wekk.. nak muntah i tau.... !♥
by the way aq ase jugak lah nak marah kat minah ngopp ngekk tuh..
but sabar jela..
nasib baik iman aq nih kuat lol...!
lau tidak meletosss lah.. huhuhu.. !
ade jugak kan yang mati katak dek terkena letusan aq tuh.. !♥
aq blerr marah no cover2 oke.. just lepas jewp..
pandai ko buat aq sakit hati..
pndai lah tanggung dear..huhuhu 
> ngah jahat nih.. <
aq hentam jela.. so sori lau ade yang sakit hati..
ngan saya oke ..!~

to:♥ minah ngopp ngekk.. lau ase nak rampas bf orang .. gne jewp taktik lain oke dear..
nie gne taktik bruk kan nama i..
tentu lah xjadi sayang...
coz bcukk sya sudah tentu2 lah..
 kenal camne perangai bby dia nie...
so stupid oke .. dear ,, !

to:♥basit cyunk yang bcuk.. thanks dear coz caye kat b...
walaupun b perangai camni syg ttap sayang b..
muahhh ..!!!
love u like crazy honey ucukk.. ♥
| jangan gatai2 oke ,, |

to:♥ kawan2 yang ika sayangi,, thanks coz sudi bce luahan hati ika..
u guys memang TERBAIK.. !!!♥
love u so much .. ~~♥


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

♥xsabar nak sambut besday tahun depan .. !♥ hehehe | gedik kan |♥


hye korang.. !
ika ase xsabar sangat,,
tahu tak.. !
tahu depan kan besday ika..
xsabar nak buat.. !
korang tahu tak 5 hari lepas,,
kawan2 ika sambut besday kawan ika.. //
best sangat au..
nak sambut camtu jugakk..
nak tahu tak sambut camne .. ?
diorang siap beli gandum lagi..
nak baling lerrr nak buat pe lagi an. !
adoii.. ! best glerr tau. !♥
nak camtu jugak.. !
tapi an jangan ar pulak baling tepung kat ika.. ~
kan ika pakai cantik2 korang baling tepung lak...
abis ar pakaian ika.. comot.... ,, !
|jadi hodoh leerr |
boleh tak erkk my bucukk buat cmtu.. ?
ase teringin sangat2 nie..

to:♥ basit

sayang ,,
b nak bear besar leh tak tahun depan .. ?
teringin sangat nak peluk..
xpernah dapat bear besar.. ..
boleh erkk sayang ,, !♥
hehehe ,, ! b tahu abang akan bagi.. ;;;;;
: thanks ucukk :
| muuahh ! ! !♥ |
~♥smile♥~ :)

from:♥ ieka

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

| saYa harAp dIa aDe di sAmpinG saYa .. ! |


TO: BUDXX BUCUXX /ABDUL BASIT BIN ABDUL RAHMAN .. !
sayang.. , 
i love u so much .. !
banyak tol kan kenangan selama kita bersama nih.. !
sayang,, .
b xpernah terniat pun nak sakitkan hati sayang ,, coz sayang
amat special di hati b.. !
sayang ,, !
selama kita kenal macam2 jadi lam hidup kte kan..
tapi kita mampu tempuhinya ngan tenang . ,
hebatkan sayang ... ?
kiranya nih surat tuk sayang k. 
nak pos xde duit.. hihihi |gurau lak |
bukan camtu sayang ,, .
sebenarnya kan sekarang ni zaman teknologi .,
so b gne kemudahan yang ade tuk..
b gthu sayang  ,, !
b cintakan sayang selamanya ##  ^_< ##
yakk.. ! buat muka cute lak .. / saje jewp nak suh sayang eppy ./
sayang ,, /
xsabar nya nak jumpa sayang tahun depan .. !
agaknya dapat tak kita jumpa ye ?
b sentiasa doakan nya..
aminn.. !
agak2 nya sayang eppy tak baca ape yang b tulis nie .. ?
b ase sayang eppy . !
kea lah .. nie jewp yang mampu b coretkan .. hihihi :)
sentiasa menyayangi abang.. muuaah !!
sayang ,,, ! SARANGHAE  ///

FROM: BUDAXX CUTE /SITI ZULAIKAAINSHAH BT MOHD NAWI .. !


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

love u .. ! !


korang aq nak cte nih.. !
hari ni kan aq ase rindu glerr kat ucuxx aq.. ~
| :) geram nak jumpa my bucuxx |
tadi aq gaduh ngan dia tau... !
aq sayang glerr kat ucuxx aq.. xthu camne aq blh mrah dia..
hukhukhuk.. :(
ucuxx tetntu terasa tahap gaban nie. ! !
aq xsengaja lol.. !
nak buat camne erk ..?
|korang mesti pelik kan,, ? tajuk kat atas tuh lain.. 
kat bawah ni lak lain.. |
sebenarnya camni kawan2 aq xtahu nak luahkan kat sape..
just korang jewp yang boleh tolong aq.
aq kan sayang glerr kat ucuxx aq.. tapi kan .. ,
aq xtahu camne lgi nak gthu dia..
coz aq selalu sakitkan hati dia..
aq takut sangat nanti dia tinggal aq..
tuh lah yang aq ngah fikir sekarang ni..
memang ar tadi aq panas hati tapi sekarang nih aq dah ok lol.. ! ! ~
rindu dia .. ! !
cinta dia sangat2.. muuahh ! ! ! :)


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

adoi... ! aq nangis .. ?


hukhukhuk,, !
sakit hati tol..
hari ni cam2 jadi..
dah lah banjir .. ,, !
nak g pekse pun sussah lol..
geram jewp nak maki .. ***********
eeeee.... geram thap glerr dah nie.. !
jangan perli aq xboleh ke ?
aq xcari pasal ngan korang.. !
kurang ajar tol erk kk.?
berani tol korang buat aq nangis .. !
aq cakap leklok ngan korang ..
boleh lak korang perli aq..
siot tol...
cian baby aq..
aq marah dia.... !
hukhukhuk T_T
menyesal glerr nih .. ! nak antar msg gthu dia aq nak mntak mf 
aq ase malu lak .. !
camne erk .. !
banyak tol hal yang sedih2 jadi kat aq hari ni... !
dah lah ramai btul manusia x berguna lam dunia ni,, !
kan aq maki korang terasa hati lakk.. !
korang ingat aq xde hati dan perassan ke. !
hari2 nak kena nangis.. 
nape aq nih manja sangat.. cuba lah tahan jngan nangis.. !
buat cool jewp.. 


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

sakit.. ! sakit ,,, !


korang mesti pelik ngan tajuk nih kan ?? 
huhuhu .. !
xde pape lah kawan2 nih just nak bt korang tertanya-tanya jewp .. !
hye korang .. ! ieka buat page baru tau kat fb ..
lau korang buka fb ieka like  lah page baru ieka tuh oke dear2 sekalian .. ! ~
| korang tau tak,, !  *start dah mkcik peah nie * |
marin kan jeng .. ! jeng .. ! 
xpe ar .. xjadi 2,, korang mesti ase kecewa nih.  
dan ase cam nak tumbuk2 jew si peah nie ..haha .!
relaxx lah bro .. !
gau grau jewp .. !
wah ..! hebat ni perkembangan yang menarik.. !
~ semalam kan sayang aq xon9.. sya kecewa glerr tau .. !~
aq rindu kat dia.. !
kebetulan lak semalam aq ,, hafal pai..
kan hari ni exam pai..
 tapi kan satu habuk pun xdeerr ar bro ..
satu pun xmasuk lam kpala otak aq nih... 
nak di jadi kan cte .. !
aq sebanarnye rindu my ucuxx aq jewp .. hahaa ! !
cte yang entah pape kan .. ? 
aq tahu tapi saje bt2 xtahu ..
lau aq kata tahu malu lol.. 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

update blogg....!!!~


huhuhuhu..!!!!
korang..aq sedih bangat..
nanti aq xboleh nak update blog lagi..
coz aq na exam dah..
ni kali terakhir aq update blog aq...
nti korang jangan lpe follow blog aq tau..
korang jangan isau aq tentu akan follow korang jgak...
asalkan korang tinggal meseg korang kat chatting aq tuh..
hehehe...!!!!
nanti lepas pekse aq buat lah ok....
hehehe..!!!
aq akan rindu korang lol..
doakan aq berjaya ok...
korang saranghae...!!!
to my bucukk... nanti g politeknik stdy betul2 ye cyunk..
b cyunk bcukk b..
hehehe..!!!!
jangan sesekali lpekan b ok..
JANJI..!!!
i love u..!!!

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer