=)) " tentang dhia " memAng bEst nGat ! !


assalamualaikum semua . . 
sihat tak ?
korang mesti pelik kan ngan tajuk kat atas tuh.. hehehe 
sebenarnye sekarang nih ieka nak cterr tentang satu drama tv nih... cterr tuh boleh di katakan popular lah..
ramai betul peminatnya ... termasuk ieka sekali k.. tuh pun saat-II akhir baru ieka tengok.. tak suka cterr ala-II indon camtu.. hahaha sori.. jangan marah warga indon.. cterr korang best jugak cme banyak sangat watak jahat jewp...
oke berbalik pada tajuk tuh.. :)
first time ieka tonton cterr melayu camtu ! camne erk ? maksud ieka yang akhirnya dua-II meninggal dunia.. adoii romantik gak cterr dia.. korang ase gtu jugak kan ? hahaha. tapi ingatkan mami si zikir tuh  akan dapat balasan .. xde jadi pape pun.. nak jugak tengok makcik tuh jadi glerr ke , jadi bodoh ke or pape lah.. asal setimpal dengan pape yang dia buat kat dhia..
zikir lak blerr saat-II akhir baru nak sedar... ngopp ngepp tok laki gtu ke ? sape setuju angkat tangan..
cian dhia.. xpernah nak hidup aman.. sampai dia nak meninggal pun orang buat jahat lagi at dia.. wahduhh..
emo tuh ieka nih.. haha .. bukan emo korang .. tapi geram tengok cterr camtu.. tahu lah si zikir tuh hormat at mami dia tapi jangan lah jadi bendul camtu an ? kne lah bela jugak dhia tuh.. dhia pun ade hati dan perasaan jugak..
tapi nasib baik si mulut tempayang zeti tuh gthu kat nenek dan zikir lau tidak semua xkan terbongkar..
si rose tuh bukannya cantik sangat.. koya pakai tudung.. padahal perangai xbaik-II pun an.. huhuhu
xpatut~ xpatut. huhu . !
| korang jangan halang ieka nak emo nih .. meme geram ar tengok  tentang dhia tuh.. asyik-II nak maki jewp kje nye.. mana tak nya si zikir tuh adoiii hai.. TUHAN jewp tahu lembab nye.. hahhaaha .. marah nih |
cterr nih jadi best coz dua-II meninggal kre adil ar tuh.. kiranya zikir bukan ngan si rose tuh.. dan si rose lak jadi janda.. padan bola.. jahat sangat.. =))
huhuhu. . k lah siap dah cterr sal tentang dhia.. lau korang nak gthu pape just kmen jewp oke.. ieka sentiasa terima pendapat korang coz korang kawankawans ieka an ..
~ smile ~



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

cokletbaby berkata...

haha.. betul2.. citer tu best !

AisYa IeyKa berkata...

memang awak .. tpi an lau mami zikir tuh dpt balasan lgi best. cian at dhia tuh

Small Cute Purple Pointer