sakit.. ! sakit ,,, !


korang mesti pelik ngan tajuk nih kan ?? 
huhuhu .. !
xde pape lah kawan2 nih just nak bt korang tertanya-tanya jewp .. !
hye korang .. ! ieka buat page baru tau kat fb ..
lau korang buka fb ieka like  lah page baru ieka tuh oke dear2 sekalian .. ! ~
| korang tau tak,, !  *start dah mkcik peah nie * |
marin kan jeng .. ! jeng .. ! 
xpe ar .. xjadi 2,, korang mesti ase kecewa nih.  
dan ase cam nak tumbuk2 jew si peah nie ..haha .!
relaxx lah bro .. !
gau grau jewp .. !
wah ..! hebat ni perkembangan yang menarik.. !
~ semalam kan sayang aq xon9.. sya kecewa glerr tau .. !~
aq rindu kat dia.. !
kebetulan lak semalam aq ,, hafal pai..
kan hari ni exam pai..
 tapi kan satu habuk pun xdeerr ar bro ..
satu pun xmasuk lam kpala otak aq nih... 
nak di jadi kan cte .. !
aq sebanarnye rindu my ucuxx aq jewp .. hahaa ! !
cte yang entah pape kan .. ? 
aq tahu tapi saje bt2 xtahu ..
lau aq kata tahu malu lol.. 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer