kenangan yang paling pahit dalam hidup aq membuatkan ku menitiskan airmata ,, ! /// :( ♥


dalam hidup setiap manusia tentu akan lakukan 
kesalahan yang boleh memudaratkan dirinya....
sama jugak cam aq.... !
aq lakukan kesalahan yang amat besar.... !~
blerr aq bace blik chatting antara aq ngan dia..
tbe2 aq ase sebak.. 
xtahu lah nape.. !
mungkin aq ase amat bersalah... 
ase cam aq akan kehilangan dia suatu hari nanti... !
aq tak nak semua tuh terjadi..
coz aq terlalu cintakan dia..
kebetulan lak aq gthu dia yang aq mengumpat sal die ngan kawan aq..
aq just nak mengusik dia.. tapi dia salah faham..
dia ingat aq buat btl2...
~ aq xtahu nak buat camne lagi.. ~
hati memang terluka jugak..
bila dia xpeduli kat aq..
aq komen kat wall kawan dia..
tapi dia buat xendah.. !
di sebabkan tuh gugur airmata ku..
aq xdapat nak tahan .. !
hilang semua ase lapar yang bertandang sebentar tadi..\
aq ase sedih yang amat sangat..
yang xpernah aq alami sebelum nih..
die xpernah buat xtahu blerr aq komen kat fb...
walaupun kat wall kawan2 dia..
dia tentu akan layan aq..
tapi tadi.. !  aq ase kaget yang amat sangat... :(
dengan sendiri nye airmata aq kuar..
xleh nak tahan.. !
bodohnya aq..
nape lemah sangat.. ?
tapi di sebalik semua nih...
aq yang lakukan kesilapan..!
aq bertindak terburu2.. menangis dan meraung xtentu pasal..
si dia antar msg kat aq...
kata nye .. !

| maaf kredit tak cukup nak col.. tinggal berape sen je lagi..
maaf sayang,, jangan isau kan abg ok sayang,, 
xpe jap2 lagi ok lah ni sayang,, ! abg xnak cari gaduh.. abang paham.. !
b pun rindukan abang,, ! abang sayang b.. 
sayang sangat,, .! jangan nagis ok sayang,, ! maenlah fb tuh sayang.. 
abang nak buat sayang eppy2 pun xboleh,,,
kredit xde ni sayang,, !~ xpe2 jangan isau kan abang k.. sayang b .. muahh .!
d :) |

bohong lah lau aq kata aq xnangis..
aq tahu dia sakit aty ngan perangai aq,,
aq memang xpndai bergurau,, !
dari msg dia aq tahu... !
dia cukup trse ngan perangai aq.. ~
aq xtahu nak bt ape...
ni semua takdir Allah..
andainya PERPISAHAN berlaku..
itu jugak takdir dan ujian Allah tuk ku..
insan yang lemah serba kekurangan....

to:♥ sayang bcukk ..!
b mintak maaf andainya b terkasar bahasa or pape lah..
b tahu nak kata pe lagi..
abang jangan isau..
airmata nih bukan di sebabkan abang..
tapi kerana sikap b sendiri yang lalai...
dan xsempurna..
maaf andainya telah melukakan hati abang.. 
salam sayang  .. !♥
harap abang dapat tersenyum seperti selalu.. :)
[ muuahh ! ! saranghae, , oppa ]



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

10 ulasan:

Basit Rahman berkata...

hukhukhukk...I <3 U syg..mmuuah!!hehee

AisYa IeyKa berkata...

hehehhe.. npe nih ? tbe2 jewp .. ! ! :))

Basit Rahman berkata...

hehee..sbb ucuukkk rinduuu sygg sngt2...<3

AisYa IeyKa berkata...

hihihihi.. ucuk .. nk tnye nih ? b ni pnting tak tuk syg ?
jwb jujur tau syg..
jgn jiwang2 lak.. hihii :))

Basit Rahman berkata...

of cozzz pnting..pnting sgt2 syg... xnk kehilangan syg..:'(

AisYa IeyKa berkata...

hehehe.. muahh !!

Basit Rahman berkata...

heehee..mmuuah!!!mmuahh!!!! cinat kamu selamanya <3

AisYa IeyKa berkata...

cinat ?? pe tuh ..? hihihi..

Basit Rahman berkata...

bkan2...silap taip..hehehe..mksud abg.. ABG CINTA SAMA SYG..!!!!! ehehehe

AisYa IeyKa berkata...

syg. ! cantik x blog b ?

Small Cute Purple Pointer