kenanGan duLu .. Dulu ,,, ! ! ~ :)


aq masih ingat lagi.. !
dulu family aq sangat2 lah miskin...
nak makan pun susah..
sekarang nih ALHAMDULLILAH kami dapat hidup camni... ! 
aq amat bersyukur.. !
korang nak dengar cte time aq kecik2 tak ?
cte dia macam nih..
time aq kecik2 dulu aq nih paling suka ambik gambar.. !
ade lah satu petang tuh.. 
sepupu aq pun turut ambik gambar jgak..
dan aq berkenan kat baju dia..
coz cute sangat.. !
parents aq xde duit nak beli baju tuh kat aq...
aq ase hampa sangat...
tapi xlama lepas tuh kakak aq bawa balik baju tuh kat aq...
aq ingat baju tuh kakak aq yang beli
tanpa kata pape pun dia suh aq pakai.. ///
 terkejut glerr aq time tuh.. xjangka langsung..
masa tuh aq kecik lagi.. baru umr 7 thun..
sebabkan tuh lah aq perangai cam budak2 lagi..
kata kak aq dia pinjam bju tuh dari sepupu aq...
ase jugak terkilan di hati aq nih..
tapi xpelah asal aq boleh ase pakai baju nih dah cukup baik dah..
katanya sekarang dia xcukup duit lagi...
nanti dia akan beli jugak...
thanks kakak.. love u //// :)
banyak sangat kenangan manis bersama
family aq..sampai tak terkira...
tapi lau korang nak tahu..
aq oke jewp nak cte.. hehehe ! !
~ aku terharu sangat2.. family aq sanggup buat ape saja asal aq gembira.. :)
tak lupa jgak.. !
lau time xde elektrik ma mesti bercerita..
tak lain x bukan mesti cerita seram..
pelik tol..
aq pun takut ar..
sampai aq tidur ngan ma...
tapi tuh masa aq kecik lah..
sekarang dah dewasa..
dah 17 tahun pun... lagi 2 bulan dah nak msuk 18 thun dah... ///
huhuhu.. ! !
wokey ,, !
nanti aq cerita lagi oke.. 
tentang hidup aq time aq kecik..
~/// muaahh ... ,, ! ! **### ///~ :)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer