catatan ku part 8



bila cinta ku bersemi..
cinta nya pula lari dari ku..
huhuhu..!!!!!
aq kenal plak ngan laki
nama nye muhamad shahrul muiz..
aq kenal dia di laman muka buku..
kami kenal dia coz dia yang tegur aq dlu..
katanya dia kawan ngan asyraf...
aq pun layan lah dia coz aq igt dia kawan baik asyraf..
dia selalu on9..
tiap kali dia on9 dia mesti tegur aq...
time tuh aq malas nak layan dia...
tapi lama2 aq kenal dia aq jadi selesa ngan dia..
dia kelakar..
faham aq dam macam2 lagi..
kami couple...
mula2 tuh memang serasi..
tapi ade satu perangai dia yang aq xsuka..
dia selalu mintak sex ngan aq...
selalu nk cakap sex ngan aq..
aq jadi boring ngan perangai dia..
tapi walaupun cmtu aq tetap sayang gler kat dia..
coz aq sangka dia takkan tinggal kan aq..
tak lama lps tuh..
dia gthu aq yang mak dia tahu sal kami couple n mak dia xske kat aq...
aq ase kcewa jgk..
npe mak dia xske aq??
padahal dia xkenal lagi perangai aq camne...
muiz mintak putus..
aq nangis cam org glerr..
aq antar msg satu pun dia xrply..
aq col dia xangkat..
so aq on9 n gthu dia lam fb
aq cinta n sayang dia glerrr..
kami xjadi nak putus..
pastu mak dia gthu yang dia xske aq..
tlng tinggalkan anak dia..
aq ase terhina sangat coz mak dia kata yang ni xpandai..
muiz ade penyakit..
asenye asma...
kadang2 dia sakit sampai xsedarkan diri..
dia gthu aq yang dia ikut ape je yang mak dia suh kerna yang lahirkan dia adalah mak dia..
so aq buat keputusan tuk jangan berhubung ngn dia lagi..
tapi sehingga sekarang dia masih antr msg kat aq..
tapi aq dah tak rapat ngn dia..
coz aq dah xde pape perasaan kat dia lagi..
kami kawan je..
aq harap dia temui cinta sejati..
yang setaraf ngan dia..
AMIN...!!!!!!
~smile always~ :)



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer