catatan ku part 11

love u sayang..!!!!

hati b hanya milik abang sorang jew...!!!

cinta kita akan kekal selamanya...
coz abang lah yang paling special dalam hati b...
muuahh!!!!
~saranghae oppa~

kini tibalah giliran orang yang paling aq sayang...
iaitu abdul basit bin abdul rahman....
orang nye sederhana...
agak kelakar....
perwatakkan yang menarik..
agak warak...
suka merajuk, manja dan seangkatan dengan nya...
orang nye simple je...
xde memilih pun...x cerewet...
dan mstilah ensem ok...hehehehe
kami berkenalan di dalam laman muka buku(facebook)
aq yang add dia..
coz masa tuh aq jeles ade pompuan rapat ngan iqbal..
aq cuba tuk rapat ngn orang yang paling pmpuan tu rapat...
tuk tahu rahsia iqbal..
tuh je...
mula1 aq xbuat pape pun..
just add jew...
n dia pun approve...
dia yang start tulis kat wall aq...
mula2 aq xbalas...
tapi masa tu aq boring xtahu nak buat ape..
n masa tu jugak aq dah couple balik ngan azim..
azim selalu bz xde masa tuk layan aq...
so aq buka fb jela..
mula2 kami kmen2 biasa jew...
dan aq ase selesa ngan dia...
coz dia jenis yang kelakar....suka buat lawak bodoh..
aq suka orang camtu...
kami kmen2 sampai lah satu tahap tuh aq mintak nak panggil abang kat dia..
coz dia tua dari aq..
tapi tua pun setahun je..
heheheh...!!!!!!
aq nak jadi adik dia..
dia tme.. dan kami pun jadi adk beradik angkat...
aq memang rapat..
dia selalu gurau dan post kat wall aq...
masa tuh aq xtahu yang dia dah ade gf..
namanya anis....
lau aq tahu six dah ade gf..aq tentu takan ganggu diorang....
tak lama lepas tuh gf six kmen2 kat wall aq..
aq agak kaget.. coz aq xnak diorg gaduh sebab aq...
diorg mula gaduh...
aq xtahu nak buat ape lagi..
six col aq...
dia luahkan semua nye..
aq cuba tuk tolong..
tapi xberjaya... aq ase bersalah sangat..aq col azim..n gthu dia tentang hal ni...
dia kata jangan ambik tahu hal diorg coz tuh bkn urusan aq...
six berjaya pujuk anis..
diorg couple..
tapi xsampai sebulan pun..
katanya anis suka kat budak laki lain..
aq pun tak tahu hal tuh betul ke tidak...
satu ayat yang aq paling xdapat nak lupakan ialah..
apabila six gthu anis yang dia col aq tuk luahkan perasan nye..
col aq ni membazir...
aq memang terluka sangat ngan ayat tuh..
masa tuh kami dah couple..
orang yang luahkan rasa cinta adalah aq...
aq keliru samada cinta azim atau six..
dua2 sama baik..
tapi blerr di fikir kan balik aq lebih sayang kan six...
aq sanggup tinggalkan azim demi six...
16.05.2011..
tarikh yang amat bermakna dalam hidup aq...
tarikh tuh la aq start couple ngn six..
mula2 couple maki sering gaduh..
coz aq ni jenis yang kuat cemburu..tambah pulak aq bace msg lam fb six..
msg dia ngn anis..
lagilah aq mengamuk...
kami hampir2 putus...
aq menangis coz aq ase menyesal bertindak trburu2..
aq takut sangat kehilangan six..
coz aq memang cinta glerr kat dia..
niat aq tuk main2 kan six terkubur camtu je..
coz memang aq canta glerr kat six...
aq harap aq boleh bahagiakan dia...
ayat yang membuatkan hati aq sakit adalah..
"SAYA MEMANG CINTAKAN AWAK...TAPI SAYA XBOLEH TME AWK LAGI.."
lebih kurang camtu lah..aq terkejut dia cakap awak saya ngn aq,,,
selama kami couple dia xpernah ckap camtu...
start di situ lah kami mula panggil nama manja...
aq panggil dia abang,bucukk,baby,,hodoh... dan macam2 lagi..
dia lak panggil aq sayang,b,sweetheart, dan macam2 lagi lah..
hehehe...!!!!!
sweet tak???
fmly aq xkisah aq couple ngn dia...
family dia pun aq harap camtu jgak...
blerr aq sayang dia aq tentu akan sayang fmly dia jgak..
coz aq kira fmly dia fmly aq jgak...
dan fmly aq fmly dia jgak...
semakin lama semakin kami rapat..
adalah jgak kdang2 kami gaduh..
tapi gaduh kecil2 jela..
xbest lah lau xgaduh langsung kan...
cinta memang wajib bergaduh barulah di katakan pasangan yang bahagia...
kini hubungan kami dah hampir 6 bulan...
aq bahagia di samping dia...
dia banyak berkorban tuk aq..
korang nak tahu tak six bagi cincin kat aq..
cantik sangat...!!!
aq suka..
tak lupa jugak...six sanggup bagi baju kesayangan dia kat aq..
aq terharu sangat..
aq xsangka sampai camtu sekali dia sayang kat aq..
dia selalu luahkan kata2 indah kat aq...
romantik sangat2..
tak lama lagi dia dah nak g politeknik...
tentu aq akn rndukan dia....
korang tau tak aq beli baju kat dia..
aq harap dia akan selalu pakai baju yang aq bagi tuh...
aq nak dia sentiasa di samping aq....
aq harap aq sempat jumpa dia tahun depan....
aq sayang dia..
~I LOVE U ABANG,,,,~
b xtahu nak ucapa cmne lagi betapa b cintakan abang..
abang nyawa b..
abang segala2 nye tuk b...
you're my destiny...
~UCUXXX SELAMA-LAMANYA AKAN KEKAL DI HATI TWEETT..~
hehehe,,!!!!!
~saranghae sayang~
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh...
terapus ruang dan waktu..
yakinkan setiaan ini pada ketulusan aishiteru...!!!!
heheheh..!!!!!!!
korang pun cari lah laki baik cam dia jgak..
aq takkan sesekali tinggalkan dia..
melainkan kuasa ALLAH  yang pisahkan kami berdua..
tuk jumpa laki cam six amatlah susah..
so aq akan hargainya sama cam nyawa aq...
muuahhhh!!!!
~flying kiss~
muuaaaahhhhh!!!!!!
~kami berdua smile always~ :)



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer