~update blog...~!!!!!!!

~buat masa ni boleh lah aq menulis kat blog ni...
nati bler dekat ngan exam..
tak dapat dah..
so sebelum tuh...
baik aq update dlu blog aq...
bler dah lme xbuka blog kan aq ase lain sangat..
ase cam malas pn ade nak menulis...
tapi kan blerr aq dah start menulis...
aq jadi glerr menulis lak..hehehe~~
~korang...korang..!!!!~
aq sayang korang sangat2.. ~.~
nati kan korang doakan aq dapat bt yang terbaik tuk exam tau....
blog ni tmpat tuk aq luahkan perasaan..
lau aq nak marah or... pape skali pn..
aq luahkan kat sni lah...
lau aq sedih pn..
blog jela y sudi teman aq..selain fmly..
dan orang tersayang (basit rahman)
korang..!! korang!!!..
nati kan lau ade masa lagi aq menulis plak tau...
aq ni bukan rajin sangat nak menulis ni..
sakit tangan..
tapi lau aq x menulis korang nak tahu cmne sal aq kan,...
hehehe....!!!
xpe ar demi korang aq menulis jgak....

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer