lama nya x update blog ni..huhuhuhu..
maklum lah exam kan..
korang rindu ika tak??
ika baru je lepas exam...
adoiii..!!!!!!!
susah betul exam ni....
dah lah macam2 masalah kat sekolah ni...
xtahu lah nape ngan kawan2 kat sekolah...
korang ika nak cte bnda..
tapi tak tahu nak cte camne...
ika harap sangat korang follow blog ika ok..
ika harap sangat krjsama korang..
hehehhe...~~..
ase rindu sangat kat blog ni..
dah brpe bulan tak update kan..
huhuhu..
ika asyik bz je..
hari ni dapat update..
nasib baik..hehehe
esok aq ika ade kelas dah..
so mungkin ika xblh nak menulis lagi kat blog ni..
korang tnggu ika bulan 12 ni ok..
hehehehe..
pasti ika akan sentiasa luangkan masa...
hehehehe..
korang2....
sihat tak??
ika xsht...
kejap sihat kejap tak..
sekarang ni..
hati ika yang xsihat..
banyak sangat dugaan..
huhuhuhu... T_T

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer