catatan ku part 6





kisah cinta kami bermula apabila..
fikar mengeneng2 kan aq ngan kawannye..
korang nak tahu tak name pe?
nama nya muhamad firdaus..
ase nye lah..
mula2 aq xnak kawan ngan dia..
coz aq ase dia xbaik..
sedang aq msg ngn fikar...
aq xsedar yang upe2 nye aq ngah msg ngan firdaus...
dia memperkenalkan dirinya pada ku..
aq tergamam lh..
start di situ lah kami mula rapat...
kami hanya berkawan...
masa tuh aq dah couple balik ngan iqbal...
tapi hubungan kami xcam couple yang lain..
daus selalu luangkan masa tuk ku...
aq panggil dia ngan nama fir..
dia plak cam biasa lah panggil aq ika...
kami makin rapat..
dia mula panggil sayang pada ku..
hubungan aq ngan iqbal dah ptus..
aq ambik keputusan tuk memanggil daus 
ngan panggilan abang,,
kami selalu berkongsi cte..
tapi die xpernah col aq..
aq pun xtahu nape...
kami just msg je...
walaupun aq col dia xkan anggap..
lau yang angkat pun fikar lah..
aq tanpa segan silu garau ngan dia..
yang aq suka dia..
dia bagi jawapan yang agak memeranjatkan aq..
katanya..dia pn suka aq jgak..
dia ajak aq couple..
aq tme..
time 2 bulan couple kami eppy sangat..
xpernah ada masalah..
dulu aq ni xminat sangat sal fb nie..
di sebabkan daus aq sanggup belajar main fb...'
aq ni jenis kuat cmburu..
daus lak jenis laki jambu..
tentu ramai pmpuan suka..
aq pantang lau orang goda pkwe aq..
aq mengamuk lh..
start tu lah kami mula xrapat..
die pn kadang2 je rply msg aq..
aq memang sayang gler kat dia..
aq cinta sangat2 kat dia....
tapi nape dia xfaham perasaan aq..
aq antar msg kat dia..berkali2 tapi satu pun xrply..
setelah 2 bulan berlalu baru lah..
dia antar msg kat aq...
katanya dia rindu aq..
dia kata dia kje..
so bz lah..
aq tahu dia susah..tapi tak kan nak rply msg aq pn xblh..
just gthu yang dia bz ngah kje..tentu aq akn fhm...
aq plak dapar cte dari fikar ngan daus ni ade pmpuan lain..nme nye arie..
terkejut jgak aq..
then aq tanya lah daus..btl ke smua tuh..
katanya just prenz je..
xlebih pn..
tak lama lps tuh dia mntk putus ngan ku..
aq xnak..
aq menangis..
dia bt xtahu je...
tak lama lps tuh aq buat keputusan yang terbaik tuk aq dan dia...kami putus..
sejak tuh aq jarang berhubung ngan dia..
rindu tuh masih ade lagi tuk nya.
tapi just rindu n sayang sebagai kawan jela..
dia xpernah gthu aq nape dia nak tnggalkan aq..
samapai sekarang..
kami smpat couple hanya 6 bulan saja..
tapi dah cukup membahagiakan aq..
dan kini kami masih berhubung..
tapi hanya sebagai kawan saja....
smile always :)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer