thanks hubby sayang....♥♥

x lame lagi my hubby nak bagi hadiah kat aq..hehehe..eppy lah..cuba korang teka my hubby nak bgi pe?? lau btl aq bgi seposen k..hehehe...jeng..jeng..jeng... korang xdpt teka..die nk bgi rntai kat aq...yahooo...hehehe..
aq xthu nak kata pe..eppy sangat2,,selama ni aq couple xpernah dapat hadiah camtu..ni kali pertama..aq pun ade sediakan hadiah tuk dia tau..tapi xleh gthu korang..nti korang gthu my hubby..hehe..hadiah 2 aenye sesuai ngn sayang aq tu..warna nye pn ok lah..yang pnting barang tu couple...die ade n aq pn ade..lau kuar date msti sme kan..best lh camtu..tentang harga tu aq xkisah sangat tapi buat masa ekarang ni aq xde duit lagi..xtahu lah nak bayar cmne..harap2 hadiah tu sampai lambat skit..supaya aq dapat menabung..huhuhu
camni lah orang lau dah jatuh miskin..hehe..
hubby aq bagi 3 barang..tapi aq dapat balas satu barang je kat die...
15.7.2011 ni hari jadi my hubby..mase tu lak aq ade kem..hukhukhuk..
xthu sempat ke x wish kat hubby aq tu..aq sedih..tapi disebabkan aq nak belajar aq terpaksa jugak pergi..harap2 hubby xmarah lau aq lerlambat wish besday kat die..
HARAP-HARAP MY HUBBY SENTIASA EPPY DAN SAYANG AQ..I LOVE U HUBBY BUCUK..HEHEHE..♥♥

EPPY BESDAY..B SAYANG ABANG..FOREVER..SEMOGA 
PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN 
REZEKI..DOAKAN HUBUNGAN KITA BERKEKALAN..AMIN...♥♥



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer