♥♥♥...rungutan aq yang entah pape...♥♥♥

huh....geram lah...baru nak suka2...ade yang dah buat aq sakit hati..ish napelah laki ni perangai cmni..gram betul lah..aq xde pun nak miang cm2..lau aq miang cm2 pe perasaan die..?? die nak suh aq buktikan ke..
boleh lah lau 2 yang die nak.aq blh buat..tapi aq sayang kan dia jadi aq xsmpai hati nak duakan die...npelah die xfkir perasaan aq..aq thu die nak berkawan je..tpi xyh lah mesra sampai cm2 sekali..lau aq marah die kata perangai aq xelok lah..aq ni dah ckup kawal prangai aq..kata bila xde aq kat fb boring lah..boring ape cm2..?? 2 bukan boring nme nye...aq mls nak tolak ansur lagi..dah ckup lah 2..buat lah awk nak buat pe pun..sya dah xkisah dah..jeng...jeng..jeng...cuba teka?? aq marah kat sape 2?? mesti korang terkjt kn?? aq berlakon jela..hehehe...tapi lau ade yang terasa 2 harap ampunkan lah salah dan silap aq..aq pun manusia biasa jugak..
tapi memang ade satu perkara telah buat aq bad mood..tapi xleh gthu lah nti jadi perang besar lak..aq memang dah cuba ubah sikap aq..tapi sikap cemburu aq tetap ade walaupun x kuat..aq cuba tuk kawal tapi bila baca komen2 tu semua aq jdi panas baran secara tiba2..ase nak mrh je..aq sndri pun xnk cm2..mngkin sbb aq terlalu sygkan die..aq pn sedar yang dia pun amat mncintai ku..tapi entah lah...aq xtahu nak kata cmne lagi..aq harap die blh mengerti perasaan ku je..2 dh cukup membahagiakan aq..tapi seandai nya die tidak dapat memenuhi permintaan ini..tidak ape lah..aq tidak salah kan die..smua org ingin berkawan..cme cre die nak berkawan 2 buat aq ase nak mrh..aq ni  penting kan diri sndri kot..entah lah..mngkin ni titah yang terakhir tuk si dia..andainya kau mengerti,,,,, ♥♥♥

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer