♥♥♥...forever with me...♥♥♥

sayangi aq...♥♥♥

cintai aq..♥♥♥






dah lama x update blog ni..sekarang baru berpeluang..result exam memang teruk lah..sampai aq sndri ase nak pengsan..kata cikgu budak form 5 tahun ni memang teruk semua nya menurun..ktorang sebagai pelajar yang lemah ni tadah telinga jela dengar bebelan ckgu 2..mngkin ade hikmah dari semua ni..aq pun dah nekad nak belajar bersungguh cause aq nak melangkah ke menara gading..lau xdapat aq sedih lah..so aq kne usaha lah..biar ssah asalkan usaha tntu berjaya..tapi yang sedih nya aq xtahu nak usaha camne..aq ni jenis yang pemalas..bukan skit tapi banyak..ssah lah lau camni..tapi aq ase lau buang sedikit sikap malas 2 tntu ok..aq akn cbe asalkn ade sokongan korang semua..hari ni cuti so aq berpeluang lah bka blog jap..nti jap lgi nak bt homework lak..homework xbyk pn..skit je..hari ade lah aq bce novel ni..sdih sgt..ade ke patut suami nak bunuh isteri sndri x patutkan??lau korang bace pn msti terkjt..permulaan cte ia mng lah best pas2 entah2 pape dah..mngarut btl..siap ade 3 ekor rimau lagi pas2 ular blh bercakap..cmne lah penulis novel 2 blh berfkir sejauh 2..kata kak aq 'nasib baik penulis novel ni xbuat makhluk asing kat bumi,,bru kecoh satu dunia' hehehe..klakar lah novel 2..kdang2 sdih gak..tapi yang blh aq katakan novel ni lah yang paling teruk yang pernah aq bace..hampeh..mng tekanan jiwa ar lau bce gak..dan satu lagi aq nak gthu korang yang bce novel ni blh menambahkan ilmu pengetahuan tau..lau xcye cba korang bce..msti korang blh mengarang punya..aq bljr mengarang melalui novel je.hehehe..tapi lau korang xmnt jgn baca..kn setahun x abis2 bce lagi cian lah kat buku 2..hahaha.. ^_^.♥♥♥


i love u...♥♥♥
aq cinta kamu...aq sayang kamu...aq rindu kamu..cinta ku hanya tuk mu..percyalah sayangku
tiada cinta kedua dalam hidupku..yang ada hanya kamu..terima ku seadanya..kerna aq mempunyai banyak kekurangan..kau lah cahaya ku,,,kau lah hidup ku..kau segala-galanya tuk ku..mencintaimu adalah perkara yang paling indah dalam hidup ku..xkan pernah sekali pun ku akan melukakan hati mu..akan ku belai mu sepenuh jiwa ku..sayang kau sumber ilham ku..tuk ku coret kan di dinding kebahagiaan ini..akn ku titipkan kesetiaan ku di sini bersama mu selamanya...akhir dari ku..salam cinta.... I LOVE U....MMMUUUAAHH!!!!!! ♥♥♥


aq ade nak cte sesuatu ni...korang nak tahu ke?? 
sejak dua tiga menjak ni kan banyak 
sangat masalah menimpa aq.
korang kan thu aq ni mudah stress..ble stress tntu demamkan..?? aish..
aq pun xtahu nak buat cmne..mslh tntang pelajaran lagi..cinta lagi..
sepaututnya aq xfkir
tentang cnta..aq fkir sal pelajaran je tapi entahlah..
aq syang korang smua..
aq cnta kan dia..tapi aq cnta kan 'die' jugak...
kadang2 aq ase diri aq ni jahat sgt..
yela selalu sgt lukakan hti lelaki..aq tkut sgt2...
aq cme nak mencntai seseorang dengan
sepenuh hati je npe xde sape nak faham hah?? 
ble aq cbe tuk setia datang pula yang
mengganggu aq...nasib baik lah abang basit 
sentiasa ade tuk aq..
aq bahagia bersama nya..
aq harap kebahagiaan ini akan kekal selamanya 
hingga akhir hayat aq dan dia..andainya
Allah sudah menentukan takdir biarlah 
aq yang pergi dulu sebelum die..aq ingin 
melihat dia bahagia walaupun bukan dengan ku..
aq berharap dia akan mengecapi
kebahagiaan tanpa hadirnya aq di sisi nya...
aq berjanji tidak meninggalnya melainkan 
abg basit sndri yang menginginkan perpisahan.
aq terima seadanya..aq cuba tuk 
menerima qada dan qadar... ♥♥♥





" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer